Разно

Лаjсне за гилотиње

Испратете барање

Оригиналниот производ со гаранција за квалитет

Продолжува "животот" на сечиво и заштедува пари

Направени од специјален материјал

Без абразивни и дизајниран за за сечење на хартија

Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата

Опис
Сечење стапчиња се користи со гилотини и тримери за да се обезбеди прецизно сечење од првиот до последниот лист хартија. Тие се опремени во слот во табелата за сечење под нож. На долната страна, ножот лесно продира овој стап обезбедување на единствен и чиста сече. Сечење стапчиња се достапни во три видови на материјали. сечење црвена стапчиња се направени од непластицизиран поливинил хлорид (UPVC) и се совршено прилагоден за стандарден челик (СС) и високо јаглерод и хром челик (HCHCR) ножеви.
Сивите стапчиња се направени од полипропилен Polystone (PPH) и се идеални за: брзите челични (HSS) ножевите. Белите на боја стапчиња за сечење се од полиамид (PA исто познат како најлон) и се користат со волфрамкарбид (TC) и во заштитна средина ножеви, како и во тримери. Опсегот на прачките за сечење се протега до најновите модели и вклучува сите гилотина за сечење произведени во светот. Ако не можете да најдете соодветен контранож за вашата гилотина во нашата продавница, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.
Нивната главна задача е да го задржат секачот што е можно остра што е можно подолго за да се направи вертикална рекреација на медиумите и нарачките. Само оригиналните подложки за гилотина могат да ви заштедат пари и време кога се сече со гилотина. Ова не е маркетинг „трик“, туку факт, затоа што секој производител во изградбата на секој модел на гилотина поднесува сериозни тестови на сите материјали што го придружуваат процесот за да гарантираат квалитет. Ги зема предвид деталите за тоа што треба да биде составот на ножат и подлошката, така што тие се оптимално ефикасни и долготрајни при интеракција. Можете да прочитате повеќе за видовите челик во табулаторот „корисно“.
Висококвалитетни стапчиња за сечење с гилотина. Секој стап за сечење има 8 страни за сечење, 4 со тоа што се врти над и уште 4 со вртење на крајот на стапчето на крајот. Стапчињата за сечење на гилотини треба редовно да се заменуваат за да се одржи сечење на квалитетот. Ве молиме, не ја игнорирајте состојбата на стапчето бидејќи ќе ви обезбеди секогаш гладко сечење на вашата работа. Продадовме или во пакет од 2 или на нашиот поголем пакет од 20 стапчиња. Секогаш упатете се на моделот на гилотина, кога планирате да го купите. Ние не продаваме потрошен материјал „кинески направен“.

Марка | Артикулен броj| За гилотина IDEAL / EBA | 9000219 | 4300 IDEAL / EBA | 9000221 | 435M, 435E, 435EP, 436M, 436E, 4205, 4215, 4250, 4300, 4305, 4315, 4350 IDEAL / EBA | 9000022 | 4700, 4705, 4810, 4815, 4850, 4860 IDEAL / EBA | 9000024 | 5210-95, 5221, 5222, 5255, 5260 IDEAL | 9000238 | 5560 IDEAL / EBA | 42441209 | 550, 551 IDEAL / EBA | 9000026 | 6550, 6655, 6660 IDEAL / EBA | 9000039 | 721, 7228-95, 7228-06, 7260 Имајте во предвид при пресметката на дополнителниот износ во обликувањето на апликација! [attr colspan=3] Тоа не е можно да ги исполнуваат наредби за помалку од минимумот наведен во количини на табелата. Ве молиме за разбирање. [attr colspan=3]] Можни промени во дизајнот и цените без претходна најава. [attr colspan=3]


Препорачани репроматериjал
Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата