ролни

Linea DH-360

Испратете барање

Може да се користи како десктоп или слободен систем

Цврста машина направена од метални компоненти

Ролни со голем дијаметар

Издржат тешкотиите при континуирана работа

Достапно во 4 типа од А3 - А0

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Linea DH-360 е дизајнирана за работа што едноставно не може да почека. Освен што може да се справи со долги, долготрајни процеси, тој е многу флексибилен и идеален за ламинирање на различни медиуми, како што се долгите знамиња или парчиња нечитливи форми. Системот е внимателно дизајнирана со добро осмислени функции, што го прави лесен за употреба и многу ефективно.
Контролниот панел е лесен и удобен за користење, идеален за машина која може да се користи од страна на неколку операторот со основни познавања за ламиниране. Избраната температура е поставена, ролерите се фиксираат и работната брзина се постигнува брзо. Контролата на брзината го следи протокот на филмот напред и назад, со вграден анти-џем механизам. Ламинаторот ќе го запечати секој филм со просечна брзина од еден метар во минута. Тој ќе работи уште побрзо, но треба да бидат многу внимателни при поднесувањето на медиумот за ламиниране покрај првичниот водечки раб за подолг печат, за да избегнете искривувањето нејзиното при излегување.
Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.
Дизајниран за работа со термички или филмови чувствителни на притисок. Прилагодливата положба за превртување може да ги смести медиумите со дебелина до 5 mm. Заштитниот штит се заглавува магнетно место и е многу лесно се соблекува, во случај дека има навивање на филм на ролки. Прекинувачот за блокирање на штитот овозможува машината да ги исполнува сите правила за безбедност.

Технически параметри
 • Макс. ширина филма 340 мм
 • Макс. медиумска ширина за каширане 350 мм
 • Густина на материјал 0,5 см
 • Макс. брзина на движење од 140 см / мин.
 • Контрола на температурата0 - 140 о С
 • Вклучено / исклучено на дефинирани оси на 1-p и 2-p, ламиниране да
 • Прилагодување на дупката, обратен мотор, индикатор за режим на подготвеност да
 • Контролен екран. Претходно програмирани позиции да, 9
 • Моќ 700 Вата
 • Тековна (V) фреквенција (Hz) 220-240 V / 50-60Hz
 • Димензии на машината (Ш x Д x В) 64 x 42 x 31 см
 • Тежина 30 кг

Техничките податоци се приближни. Можна е промена во цените и техничките параметри без претходна најава. ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежно понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме..

Додатоци
Систем за перфорација на филмот. Дизајниран за да ви го олесни животот, дупката се прицврстува на врвот на машината за да се пробие филмот и да се олесни сечење додека вашата работа излегува ламинирано на задниот дел на машината без потреба од нож / ножици. Перфорацијата може да се направи без оглед на ширината што ја сакате.
Функционален мобилен држач за подобри перформанси и перформанси. Држачите имаат основена плоча за складирање на дополнителни ролни филм, а исто така и на тркалата за да може лесно да го преместите вашиот Matrix Duo.
Видео
 
Linea DH-360
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата