Оказион

IDEAL 4205

Испратете барање

Користена!

Реновирана!

435 мм длабочина и 430 широчина!

НОВ секач од челик "Солинген"

НОВ КОНТРАНОЖ

Сече хартија со дебелина до 40 мм

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
Used! RENEWED IDEAL 4205 ПРОФЕСИОНАЛНА РАЧНА гилотина за секој кој сака да е сигурен во крајниот производ. Без компромис во изработката и безбедноста. Фабриката производител е единствениот во Европа, кој прави гилотина EBA и IDEAL како што се вели од "А до Ш": Од најмалиот детал до целокупната склопови.
Со IDEAL 4205 можете да сечете до 500 листови 70 гр. / М2 или хартија до 40 мм дебелина. Цврстата метална конструкција, сечилото од високо квалитетен челик тип "Солинген", лесното регулирање и утврдување на точниот износ на сечење со точност од десетина од милиметар - Ви гарантираат спокојство и ефикасност.
Овој модел гилотина е со практични и безбедни функции кои го олеснуваат работата со неа. На пример: секача се менува за неколку минути благодарение на вклучени во комплетот алат. "СБР" - Систем за безбедност при сечење Сите производи на ЕВА покриваат можно највисоките стандарди за заштита при работа. Проѕирниот капак кој е напред, затвора работниот простор напред, одделно од тоа тој се закочи за време на работа, за да се заштити прстите на раката.
Што уште вклучува во себе IDEAL 4205: Транспарентен заштитен капак позади и напред; Безбедносен лост за непожелна паѓање на секача; Лесно и безбедно менување на секача; Секачи од челик "Солинген"; Целосно направена од метал; Тврда / стабилна фиксација на ножа; Рамномерно стискање на хартијата; 100% произведена од фабриката во Германија.

Технически параметри
 • Стандардна гаранција до 2 години
 • Понудена гаранција до 5 години
 • Максимална ширина на сечење до 430 мм
 • Височина на сечење 40 мм
 • Сечење и стискање на хартијата рачно
 • Длабочина на плочата позади 340 мм
 • Минимален износ за обрежување 47 мм
 • Димензии (Ш x Д x В) 72 x 57 x 47 см
 • Нето тежина 44 кг.
 • Тежина нето + Метална стојалка 44 + 10 кг.
 • ЕАН 4019364203008
 • Овој производ број 43060000
¹Во зависност од спецификацијата на материјалот.²Техничките податоци и дизајнот се приближни.³Можна промена во цените и техничките параметри без претходна најава..4"Geprüfte Sicherheit"("Тестирана безбедност") илиGS сертификате доброволно сертификација на ел. Техника во Германија. Ова покажува дека опремата одговара на германските (ако има такви и европските) барања за безбедност за овој тип уреди. Главната разлика помеѓу GS и CE ознаката е дека почитувањето на европските барања за безбедност при GS е тестирана и сертифицирана од државно одобрен независно тело, додека СЕ ознаката е доброволна изјава на самиот производител, дека стоките му одговара на европските стандарди.ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежнo понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме.
Додатоци
Цврстата метална стојалка за стабилна работа на гилотина. Објаснување! Гилотина може да се користи и без држач!
Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата