Со прав нож

EBA 4305 / IDEAL 4305

1012 52Евро

Испратете барање

До 60 месеци гаранција! * За формати до А3 435 мм длабочина и 430 широчина! Секач од челик "Солинген" Можеби највисок квалитет на изработка Сече хартија со дебелина до 40 мм

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
Со ЕВА 4305 можете да сечете до 500 листови 70 гр. / М2 или хартија до 40 мм дебелина. Цврстата метална конструкција, сечилото од високо квалитетен челик тип "Солинген", лесното регулирање и утврдување на точниот износ на сечење со точност од десетина од милиметар - Ви гарантираат спокојство и ефикасност.
Овој модел гилотина е со практични и безбедни функции кои го олеснуваат работата со неа. На пример: секача се менува за неколку минути благодарение на вклучени во комплетот алат. "СБР" - Систем за безбедност при сечење Сите производи на ЕВА покриваат можно највисоките стандарди за заштита при работа. Проѕирниот капак кој е напред, затвора работниот простор напред, одделно од тоа тој се закочи за време на работа, за да се заштити прстите на раката.
Што уште вклучува во себе EBA 4305 / IDEAL 4305: Транспарентен заштитен капак позади и напред; Безбедносен лост за непожелна паѓање на секача; Лесно и безбедно менување на секача; Секачи од челик "Солинген"; Целосно направена од метал; Тврда / стабилна фиксација на ножа; Рамномерно стискање на хартијата; 100% произведена од фабриката во Германија.
* ПС. Ако 24 месеци гаранција ви се гледаат малку, ќе ви понудиме повеќе - 5 ГОДИНИ! Против еднаш доплата гаранцијата може да се зголеми на 5 години. * Моделите EBA 4305 и IDEAL 4305 се целосно идентични.
EBA / IDEAL 4305 ПРОФЕСИОНАЛНА РАЧНА гилотина за секој кој сака да е сигурен во крајниот производ. Без компромис во изработката и безбедноста. Фабриката производител е единствениот во Европа, кој прави гилотина EBA и IDEAL како што се вели од "А до Ш": Од најмалиот детал до целокупната склопови.

Технически параметри
 • Стандардна гаранција до 2 години
 • Понудена гаранција до 5 години
 • Максимална ширина на сечење до 430 мм
 • Височина на сечење 40 мм
 • Сечење и стискање на хартијата рачно
 • Длабочина на плочата позади 340 мм
 • Минимален износ за обрежување 47 мм
 • Димензии (Ш x Д x В) 72 x 57 x 47 см
 • Нето тежина 44 кг.
 • Тежина нето + Метална стојалка 44 + 10 кг.
 • ЕАН 4019364203008
 • Овој производ број 43060000

¹Во зависност од спецификацијата на материјалот.²Техничките податоци и дизајнот се приближни.³Можна промена во цените и техничките параметри без претходна најава..4"Geprüfte Sicherheit"("Тестирана безбедност") илиGS сертификате доброволно сертификација на ел. Техника во Германија. Ова покажува дека опремата одговара на германските (ако има такви и европските) барања за безбедност за овој тип уреди. Главната разлика помеѓу GS и CE ознаката е дека почитувањето на европските барања за безбедност при GS е тестирана и сертифицирана од државно одобрен независно тело, додека СЕ ознаката е доброволна изјава на самиот производител, дека стоките му одговара на европските стандарди.ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежнo понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме.

Додатоци
Функционален дрвен шкаф со полици за подобар за обновување на работниот простор. Објаснување! Гилотина може да се користи и без држач!
Цврстата метална стојалка за стабилна работа на гилотина. Објаснување! Гилотина може да се користи и без држач!
Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата