Со прав нож

IDEAL 5255

6585 06Евро

Испратете барање

Канцеларија гилотина со автоматски стегач

Екран на допир

Инфра - црвен заштитен ид

99 програми и секоја со 99 чекори секоја од нив

Секач за челик от HSS

Систем за само-дијагностика

Гаранција до 60 месеци! *

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
Професионална гилотина со EASY-CUT, автоматско стегање, програмирање на задниот трагач со екран на допир и уреди за безбедност (предна и задна). Опремено со ново патентирано активирање на секачот EASY_CUT, со активирачки лостови за практично и безбедно сечење. Ергономската работна висина од 94 см гарантира работење без проблеми.
Целосен безбедносен пакет SAF: шарки, електронски контролирана заштита на предната табела за безбедност; задниот капак за безбедност; главен прекинувач и заклучување на клучот; електронски контролирана вистинска контрола со две раце; Контроли на 24 волти (низок напон); патентирано безбедно движење на сечилото; автоматскиот секач и стегач се повлекуваат од која било позиција;
диск сопирачка за запирање на сечилото; уред за промена на сечилото со капакот на работ на сечење; прилагодување на длабочината на сечилото на надворешната страна на машината; лесна замена на сечилото и контра-сечилото од предниот дел на гилотинот без да ги извадите капаците. Електрично активирање на задната траса преку контролниот панел за лесно прилагодување, повеќејазични упатства на операторот и дигитален дисплеј.
Измерете и прочитајте во см или инчи (прикажете до 1,10 мм или 1/100 инчи). 99 програми со 99 чекори во секоја програма (до 15 повторни намалувања може да се интегрираат во програмата како единствен чекор). Програмата започнува автоматски. Тастатура со 10 копчиња за складирање на мерења. Пред-програмирани мерења од А3 до А6 стандардни големини на хартија. Izmerete i pročitajte vo sm ili inči (prikažet
Зачувување на клучот за повторливи намалувања. Автоматска функција СЕТ за мерење на спиењето преку копчето Start. Програмабилна EJECT функција - за исфрлање хартија. Само-дијагностички систем со индикација за грешка на екранот. Електронското рачно тркало за позадинско позиционирање се усогласува со постојана контрола на брзината (од многу бавно до многу брзо).
Движење на електро-механички сечила и вентил под притисок. Сечило изработено од висококвалитетен германски челик. Држач за цврст метал и прилагодливи прирачници. возачи Задни прилагодувачи со тесни сепаратори и пластични лизгачи. Оптичка линија за сечење со светли и издржливи LED диоди. Билатерално позиционирање во предниот и задниот дел. Цврста, метална конструкција. Се врати со штанд, со полици, практичен држач за склопени алатки. Опција: збир на странични табели достапни за дополнително плаќање. * П.С. Ако видите гаранција малку 12 месеци, ние ќе ви понудиме повеќе - 5 ГОДИНИ!

Технически параметри
 • Стандардна гаранција до 2 години
 • Гаранција понуда за 5 години
 • Максимална ширина на сечење до 520 мм
 • Висина на сечење 1 80 мм
 • Притискане автоматски
 • Дълбочина на плота отзад / отпред 520/ 340 мм
 • Минимална големина на обрежување 35 мм
 • Димензии на гилотина + штанд (Ш х Д х В) 860 x 1120 x 1293 / 1436 мм
 • Тековна / моќност 230 V 50 Hz / 1420 Вата
 • Тежина нето + штанд 252 / 261 кг.
 • EAN 4019364348112
 • Артикулен броj 52563111
 • GS сертификат2 има

Техничките податоци се приближни. Можни промени во цената без најава. 1 " Во зависност од материјалот. 2 "Geprüfte Sicherheit" ("Изпробвана безбедност" или GS сертификат) е доброволно сертификација на електрическа техника во Германија. Ова го покажува ќебето што се одлучува за германската (ако е таква и европска) баранја за безбедност за овој вид уредување. Главната разлика помеѓу обележувањето на GS и CE врз европската безбедност за GS беше тестирана и заверена од државното независно тело, додека CE значувањето е доброволна декларација на производителот дека нејзините стоки ги исполнуваат европските стандарди. Тестирање за GS сертификат е со различни лаборатории, како на пример, DGUV, TüV, Nemko и IMQ и други.

ПС. Ние се обидуваме да ги опишеме, сликите и спецификациите и спецификациите се целосно веродостојни. За жал, поради голем број на предмети во понудата, неизбежно е дека понекогаш можам да украдам какви било грешки. Ве молиме, известете ни дали ја забележувате грешката. Ви благодараме.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата