Со прав нож

IDEAL 6655

6671 42Евро

Испратете барање

Ширина на сечење 650 мм

Сечи на точност 1/10 од мм

Решение за печатење

Нова генерација

Опција до 60 месеци гаранција!

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
Професионална електро-механичка гилотина, со автоматско стегање и ЛЕСНО-КУТ *, со програмабилно заден дел, со екран на допир. Гилотината е опремена со новиот патентиран EASY-CUT систем за активирање на сечење (* активиран со обете рачки за удобно и безбедно сечење). Ергономската работна висина од 94 см гарантира работа без напор.
Многоезично насочване на оператора и цифров екран. Измерване с отчитане в см или инчове (екран с точност до 1.10 мм или 1/100 инча). 99 програми с 99 стъпки във всяка програма (до 15 повторяеми рязания могат да бъдат интегрирани в програма като една единствена стъпка). Програмата работи автоматично. Клавиатура с 10-бутона за запаметяване на измерването. Предварително програмирани измервания от A3 до A6 формат на хартията.
Фалсификувана SBR (Систем за безбедност на работа): Вртлажен, електронски контролиран преден чувар за поголема безбедност; транспарентен задниот капак; главен прекинувач и заклучување на клучот; електронски контролирана операција со две раце во реално време; Контроли на 24 волти (низок напон); патентиран принцип на безбедност на возење; автоматско враќање на сечилото и вентилот под притисок од која било позиција; диск сопирачка за моментално сечење на сечилото; уред за замена на лопати со вклучен заштитник на сечилото.
Прилагодување на длабочината на отворот на сечилото од надворешната страна на машината; лесна замена на сечилото и контра-сечилото од предниот дел на гилотинот без да ги извадите капаците. Електромеханички вентил под притисок и секач. Погон на трасата на задниот дел на коленестото вратило. Дигитално утврдете ја големината на хартијата што треба да се намали со ротирање на чудакот. Дигитален уред за мерење (см или инчи) и позиционирање на задниот дел од трасата.
Електрично управувана вентил под притисок управувана од екран на допир и секач. Копче за заштеда за повторени намалувања. Функција за автоматско "СЕТ" за референтно мерење со копчето "СТАРТ". Програмабилна функција „EJECT“ (исфрлање) - за исфрлување хартија. Систем за само-дијагностика со индикација за грешка на екранот. Електронска рачка за рачно позиционирање на задниот трагач со силна контрола на брзината (од многу бавно до многу брзо). Можност за поставување на хартијата во предниот и задниот дел. Оптички приказ на линијата за сечење со светли и издржливи LED диоди.  100% произведени во фабриката на ЕВА. * П.С. Ако видите гаранција од 24 месеци, ние ќе ви понудиме повеќе - 5 ГОДИНИ!

Технически параметри
 • Стандартна гаранция до 2 години
 • Предлагана гаранция до 5 години
 • Максимална ширина на рязане до 650 мм
 • Височина на рязане80 мм
 • Притискане автоматично
 • Дълбочина на плота отзад / отпред 610 / 340 мм
 • Минимален размер за обрязване 25 мм
 • Габарити на гилотината / стойката² (Ш х Д х В) 992 x 1220 x 1293 / 1565 mm
 • Ток / Мощност 230 V 50 Hz / 1,42 кВата
 • Тегло нетно + стойка 302 / 311 кг.
 • EAN 4019364354113
 • Артикулен номер 66563111
 • GS сертификат1 да

Техническите данни и дизайна са приблизителни. Възможна промяна в цените и техническите параметри без предизвестие. 1 "Geprüfte Sicherheit" ("Изпробвана безопасност") или GS сертификат е доброволно сертифициране на ел. техника в Германия. Това показва, че оборудването отговаря на немските (ако има такива и европейските) изисквания за безопасност за този тип устройства. Основната разлика между GS и CE маркировката е, че спазването на европейските изисквания за безопасност при GS е тествано и сертифицирано от държавно одобрен независим орган, докато СЕ маркировката е доброволна декларация на самия производител, че стоката му отговаря на европейските стандарти. ПС. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежно понякога да се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата