Со прав нож

IDEAL 4315

2735 75Евро

Испратете барање

Нов, подобрен модел Длабочина до 435 мм Дигитален екран Ел. вози Ножот е изработен од челик Солинген Сече до 40 мм дебелина Гаранција до 60 месеци!

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
Канцелариска гилотина со електромеханички диск, рачно стегање и EASY-CUT * - за формати до A3. Гилотината е опремена со новиот патентиран систем за активирање на сечење со EASY-CUT (* активиран со двете рачки за удобно и безбедно сечење).
Подобрена СБР (систем за безбедност при работа): , електронски контролиранa заштита на предниотa маса за поголема безбедност; транспарентен безбедносен капак на задниот дел; главен прекинувач и заштитна блокирање со клуч; електронски контролирана операција со двојна рака во реално време;
24 волтен контроли (низок напон); патентиран принцип на безбеден погон; автоматско враќање на сечилото и стегање на вентилот од било која положба; диск-сопирачка за моментално запирање на сечилото; вклучено во комплетот уред за промена на инцизиви со заштита на сечилото;
прилагодување на длабочината на отворот на сечилото од надворешната страна на машината; лесна промена на ножот и контрастување од предната страна на гилотината без отстранување на капаци. Рачен компресор и автоматско сечење. Дигитално одредување на големината за сечење на хартија со вртење на чудак.
Оптички приказ на линијата за сечење со светли и издржливи LED диоди. Може да сече до 500 листови хартија или хартија до 70 g / m2 до дебелина од 40 mm. Прилагодлив заден дел со тесни прегради и пластични крила. Двострано поставување хартија (напред и назад) на масата. Сечилото изработено од германски висококвалитетен челик. Масивен водич на челичен нож и прилагодливи водилки за сечива. Цврста, цврста, целосно метална конструкција. * Моделите EBA 4315 и IDEAL 4315 се целосно идентични.

Технически параметри
 • Стандартна гаранция до 2 години
 • Предлагана гаранция до 5 години
 • Максимална ширина на рязане до 430 мм
 • Височина на рязане¹ 40 мм
 • Притискане ръчно
 • Дълбочина на плота отзад 435 мм
 • Минимален размер за обрязване 35 мм
 • Габарити на гилотината / стойката² (Ш х Д х В) 640 x 880 x 360 мм
 • Тегло нетно + метална стойка 81 + 10 кг.
 • EAN 4019364305115
 • Артиулен номер 43151011
 • GS сертификат1 да

Техническите данни и дизайна са приблизителни. Възможна промяна в цените и техническите параметри без предизвестие. 1 "Geprüfte Sicherheit" ("Изпробвана безопасност") или GS сертификат е доброволно сертифициране на ел. техника в Германия. Това показва, че оборудването отговаря на немските (ако има такива и европейските) изисквания за безопасност за този тип устройства. Основната разлика между GS и CE маркировката е, че спазването на европейските изисквания за безопасност при GS е тествано и сертифицирано от държавно одобрен независим орган, докато СЕ маркировката е доброволна декларация на самия производител, че стоката му отговаря на европейските стандарти. ПС. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежно понякога да се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим.

Додатоци
Функционален кабинет со полици за подобар работен простор.
Метален штанд за стабилна операција на гилотина. ВАЖНО! Гилотината исто така може да се користи без штанд!
Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата