29 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

GRAFCUT 73H

Целосно хидраулична гилотина

Работна ширина - 73 см

Точна и сигурна

Заштитен екран со IR заштита

100 програми и секоја со по 100 чекори

Само-дијагностицирање и најавување

Види го производот

IDEAL the 56

Гилотина од нова генерација

Управување со дигитален процес

Работна ширина - 56 см

Хидраулични и прецизни

Заштитен Екран со IR заштита

Илјадници програми и секоја со по 99 повторувања

Прилагодување на работната висина

Само-дијагностицирање со водење дневник

Ергономска промена на сечилото

Анимирани совети за работа

Сите алатки вклучени во машината

Види го производот

IDEAL 4305

До 60 месеци гаранција! *

За формати до А3

435 мм длабочина и 430 широчина!

Секач од челик "Солинген"

Можеби највисок квалитет на изработка

Сече хартија со дебелина до 40 мм

Види го производот

KAYM THREE KNIFE TRIMMER

Рачни и целосно автоматски режими

Серво систем за автоматско прилагодување на страничните ножеви со мерен екран

Функции за работа со еден нож или два ножеви за други процеси на пост-печатење

Прилагодлив хидрауличен горен стегач

Способност да заштедите до 1000 програми

Електрично заклучена моторна сопирачка со моментална сопирачка

Пренесувач на отпад

Моторизиран појас за одведување и испорака на блокот

Следење и контрола на екранот за електрични или механички проблеми

Брза промена на горниот стегач без алатки

Види го производот

GRAFCUT G52H

Целосно хидраулична гилотина

Работна ширина - 52 см

Точна и сигурна

Заштитен екран со IR заштита

100 програми и секоја со по 100 чекори

Само-дијагностицирање и најавување

Види го производот

EBA 4305 / IDEAL 4305

До 60 месеци гаранција! * За формати до А3 435 мм длабочина и 430 широчина! Секач од челик "Солинген" Можеби највисок квалитет на изработка Сече хартија со дебелина до 40 мм

Види го производот