Со прав нож

IDEAL 4705

Испратете барање

Гаранција до 5 години * Сече до 475 милиметри широк Специјална цена! Можни најквалитетни занаетчиски вештини Се сече до 70 мм хартија во исто време

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
Широк формат РАЧНА гилотина ЗА СЕКОЈ, кој сака да направи производи со висок квалитет со добра цена. Нема компромис во изработката и безбедноста. Производствената фабрика е единствена во Европа која го прави овој модел целосно гилотински: од најмалиот детаљ до целокупното собрание и ја обезбедува неговата сигурност. Со идеали 4705 можете да сечете до 70 мм дебелина!
Робусната метална конструкција, челикот со челични челик Солинген, лесното прилагодување и прецизната точност на сечење до десетина од точноста на милиметарот - обезбедуваат тишина за време на работата и релативно брзо враќање на инвестицијата. Таа, исто така, нуди штанд (платен одделно) за гилотина за уште подобра работа.
Овој модел на гилотина има практични и безбедни карактеристики кои го олеснуваат работењето: полесно менување на ножот и брза промена на контратакњето на страна. "СБР" - Систем за безбедност при сечење Се разбира, нема потреба да се каже за високото ниво на безбедност при работа со гилотина. Сите IDEAL производи ги задоволуваат највисоките можни стандарди за ова.
- Лесно и безбедно сечење на ножот - Лесна промена на ставот - Солинген челик - Комплетно изработено од метал - Фиксна / стабилна фиксација на нож - Рачно складирање на хартија крпа рамномерно - Прилагодување на длабочината
Проѕирното куќиште, кое е нанапред, го затвора работниот простор пред и автоматски се блокира за време на операцијата. Што сè уште вклучува IDEAL 4705: - Транспарентен заден екран - Заклучување на рачката за да се спречи несакано сечење на ножот
* ПС. Ако вашата 12-месечна гаранција е прикажана малку, ќе ви дадеме повеќе - 5 ГОДИНИ! * Стандардна гаранција е 2 години, против еднократно доплата, гаранцијата може да се зголеми на 5 години.

Технически параметри

[:en]

 • Cutting length 475 mm
 • Cutting height* (70 gr./m²)¹  700 sheets
 • Table size, W x D 455 x 230 mm
 • Paper clamping manual
 • Measuring scale mm / inches
 • Dimensions (W х D х H)   1000 x 890 х 590 mm
 • Nett weight 85 kg.
 • EAN 4019364210051
 • Order Number 47050000

¹ Depends of materials parameters. ² Stands are available as an option! Design and specifications are subject to change without prior notice. The technical data is approximate. Possible changes in price without a notice. The Geprüfte Sicherheit ("Tested Safety") or GS mark is a voluntary certification mark for technical equipment. It indicates that the equipment meets German and, if available, European safety requirements for such devices. The main difference between GS and CE mark is that the compliance with the European safety requirements has been tested and certified by a state-approved independent body. CE marking, in contrast, is issued for the signing of a declaration that the product is in compliance with European legislation. The GS mark is based on the German Equipment and Product Safety Act ("Geräte- und Produktsicherheitsgesetz", or "GPSG". Although the GS mark was designed with the German market in mind, it appears on a large proportion of electronic products and machinery sold elsewhere in the world. [:bg]

 • Стандартна гаранция до 2 години
 • Предлагана гаранция до 5 години
 • Максимална ширина на рязане до 475 мм
 • Макс. листа за рязане70 мм
 • Начин на притискане на хартията ръчен
 • Дълбочина на плота отзад / широчина на плота отпред (Ш x Д) 455 / 230 мм
 • Минимален размер за обрязване 30 мм
 • Габарити на гилотината(Ш х Д х В) 1000 x 890 х 590 мм
 • Тегло нетно 85 кг.
 • EAN 4019364210051
 • Артикулен номер 47060000
 • Допълнителни елементи: стойка за работа

Предлаганата стойка не е задължителна - гилотината може да работи и без нея! Тя не е включена в цената. Техническите данни и дизайна са приблизителни. Възможна промяна в цените и техническите параметри без предизвестие. 1 "Geprüfte Sicherheit" ("Изпробвана безопасност") или GS сертификат е доброволно сертифициране на ел. техника в Германия. Това показва, че оборудването отговаря на немските (ако има такива и европейските) изисквания за безопасност за този тип устройства. Основната разлика между GS и CE маркировката е, че спазването на европейските изисквания за безопасност при GS е тествано и сертифицирано от държавно одобрен независим орган, докато СЕ маркировката е доброволна декларация на самия производител, че стоката му отговаря на европейските стандарти. ПС. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежно понякога да се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим.[:rs]

 • Дебљина блока (70 гр./м²)¹ 475 мм
 • Столна величина (Ш x Д) 455 x 230 мм
 • Мерна скала мм/ инч
 • Димензије (Ш х Д х В) 1000 x 890 х 590 мм
 • Нетно маса 85 кг.
 • EAN 4019364210051
 • Шифра артикла 47050000

¹ Взависно од материајала. Технички подаци су приближне. Евентуалне промене у цени без најаве. ПС. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала.[:]

Додатоци
Метална стойка за по-добра работа. Доставя се отделно. Важно. Гилотината може да работи и без стойка!
Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата