Со прав нож

IDEAL 4850

5319 95Евро

Испратете барање

Погоден за дигитални печатачи

Ширина на сечење 475 мм

Машина солинген челик

Стандарден со држач гаранција до 60 месеци!

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
НОВО МОДЕЛ! РЕШЕНИЕ ЗА БУGЕТОРСКИ БУЕТ ЗА ОВАА ШИНА! Гилотината е одлично решение за мали центри за печатење и копирање. Опремена е со новиот, патентиран EASY-CUT систем за активирање на сечење (* активиран со обете рачки за попогодно и безбедно сечење). Ергономската работна висина од 94 см гарантира непречено работење.
Оптички приказ на линијата за сечење со светли и издржливи LED диоди. Прилагодливи задни алинери со тесни делители и пластични крилја. Автоматски вентил под притисок. Двострано вчитување на хартијата (напред и назад) на табелите. Сечило изработено од висококвалитетен германски челик со висок квалитет. Водич за цврсто челик и упатства за прилагодување на сечилото. Солидна, масивна, целосно метална конструкција.
Фалсификувана SBR (Систем за безбедност на работа): Вртлажен, електронски контролиран преден чувар за поголема безбедност; транспарентен задниот капак; главен прекинувач и заклучување на клучот; електронски контролирана операција со две раце во реално време; Контроли на 24 волти (низок напон); патентиран принцип на безбедност на возење; автоматско враќање на сечилото и вентилот под притисок од која било позиција; диск сопирачка за моментално сечење на сечилото; уред за замена на лопати со вклучен заштитник на сечилото;
прилагодување на длабочината на слотот на сечилото од надворешноста на машината; лесна замена на сечилото и контра-сечилото од предниот дел на гилотинот без да ги извадите капаците. Електромеханички вентил под притисок и секач. Погон на трасата на задниот дел на коленестото вратило. Дигитално утврдете ја големината на хартијата што треба да се намали со ротирање на чудакот. Дигитален уред за мерење (см или инчи) и позиционирање на задниот дел од трасата.
Опција: Ние нудиме две странични табели за поголема работна површина за дополнителни трошоци. 100% произведени во фабриката на ИДЕАЛ. * П.С. Ако видите гаранција од 24 месеци, ние ќе ви понудиме повеќе - 5 ГОДИНИ!

Технически параметри
 • Стандартна гаранция до 2 години
 • Предлагана гаранция до 5 години
 • Максимална ширина на рязане до 475 мм
 • Височина на рязане80 мм
 • Притискане автоматично
 • Дълбочина на плота отзад / отпред 458 / 340 мм
 • Минимален размер за обрязване 30 мм
 • Габарити на гилотината / стойката (Ш х Д х В) 762 x 1053 x 1296 / 1349¹ мм
 • Ток / Мощност 230 V 50 Hz / 0,35 кВата
 • Тегло нетно + метална стойка 225 кг.
 • EAN 4019364325113
 • Артикулен номер 48513111
 • GS сертификат2 да

Техническите данни и дизайна са приблизителни. Възможна промяна в цените и техническите параметри без предизвестие. 1 Със страничните рамена 2 "Geprüfte Sicherheit" ("Изпробвана безопасност") или GS сертификат е доброволно сертифициране на ел. техника в Германия. Това показва, че оборудването отговаря на немските (ако има такива и европейските) изисквания за безопасност за този тип устройства. Основната разлика между GS и CE маркировката е, че спазването на европейските изисквания за безопасност при GS е тествано и сертифицирано от държавно одобрен независим орган, докато СЕ маркировката е доброволна декларация на самия производител, че стоката му отговаря на европейските стандарти. ПС. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежно понякога да се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата