Рaчни

Paperfox MP-1

196 03Евро

Испратете барање

Погоден уред за удирање: на хартија, картон.

За заокружување: визит-картички, месечини на календари.

За евродупки, ламинирани материјали.

Работи со картон, ПВЦ, фолија, текстил, кожа итн.

Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата

Опис
Печатот Paperfox MP-1 е навистина разновиден уред. Со него можете: • дупчете ги евро-дупките и календарите • удирајте различни форми во хартија, картон, кожа или други материјали.
Менувањето на секачите е брзо и лесно. Стандардно се поставува евро дупка при испорака. Производот е изработен од квалитетен челик и издржува долготрајна употреба. Направено е во Унгарија.

Технически параметри
  • Гаранција 24 месеци
  • Максимална длабочина на сечење до 3 мм
  • Се испорачува со додаток за евродупка
  • Метод на сечење рачно 
  • Вклучени основни додатоци
  • Димензии (Ш x Д x В) 35 x 6 x 25 см
  • Димензии на пакувањето (Ш x Д x В) 24 x 39 x 8 см
  • Нето тежина 6,6 кг.

¹ Можем да предложим различни видове инструменти на разумни цени. Само попитайте. Техническите данни са приблизителни. Възможна промяна в цените и техническите параметри без предизвестие. Възможни са печатни грешки, моля да ни извините ако има такива.

Додатоци
Paperfox RP-6..RP-25 ножеви за заоблување на агол
Ова е само пример. Paperfox OP-2, OP-3, OP-4, OP-5, OP-6, OP-7, OP-8, OP-9, OP-10 алатка за удирање
Paperfox EP-2 Euro дупка
Видео
Препорачани репроматериjал
Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата