Заокружување на аголот

Paperfox S-3

357 51Евро

Испратете барање

Професионален уред за обликување на агли

Може да се обликува до 2 см во исто време

Исто така може да заобиколат ПВЦ материјали, пластика

За календари, визит карти и други материјали

Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата

Опис
Користење на уред за мануелно заокружување Paperfox S-3 Со овој уред можете да ги заокружите аглите на бизнис картички, канцелариски материјал, картони за играње, промотивни материјали и сите други материјали направени од картон, хартија, фолија, PVC или други слични материјали. Работи лесно и не бара посебна обука.
Менувањето на сечињата станува лесно и брзо. Радиусот на пресекување од 8 мм е стандарден и 4 мм вклучен. производот е изработен од квалитетен челик и издржува долготрајна употреба. Направени во Унгарија.

Технически параметри
  • Гаранциjа 24 месеци
  • Максимална длабочина на сечење до 20 мм
  • Понудени радиуси1 8 и 4 мм
  • Метод на сечење рачно 
  • Максимален агол на заоблување 8 мм за постери
  • Минимален агол на заокружување   4 мм за визит-картички
  • Вклучени додатоци и залихи
  • Димензии (Ш x Д x В) 25 x 15 x 35 см
  • Димензии на пакувањето (Ш x Д x В) 10 x 12 x 4 см
  • Нето тежина 7 кг.

¹ Обично 8 мм, нож се монтира у S-3. Техничките податоци и дизајнот се приближни. Можна промена во цените и техничките параметри без претходна најава. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежнo понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме..

Додатоци
Со висок капацитет пластични плочи за С-3 заобляч на агли. Со долг живот, како што можете да ја користите оваа плоча на различни места, и користете ја другата страна.
Видео
 
field_57c02f02b4e59
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата