Дупчење папира

Замбија за хартија / Дупчалки

Испратете барање

Бургиjа е изработена од посебен челик

Внатре е шуплива, за да минуваат исечоци

Дизајнирана за дупчење во хартија и картон

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата

Опис
Нудиме различни дупчалки и бургијe за правење на отвори. Тие се погодни за голем број на уреди на: Uchida, Nagel, Citoborma, Ledah, Durselen, Stago, Ozfold, Hang, Corta и LMМ. Некои од овие стануваат дури и за уреди произведени од безимени или непознати кинески фирми. Ве молиме консултирајте се за моделот и радиусот на дупчење, пред да направите барање.
Ние обезбедуваме бургиjе од сите стандардни дијаметри без покритие или со специјални облоги. Обично постојано одржуваме на магацин голем дел од бургиите и можеме да ви ги доставиме веднаш. Ве молиме симнете нашата ценовник подолу. Ако имате потреба од големината или слој, кој не е во листата, ве молиме да ни испратите вашето барање. За други производи како острење на инструменти, информации за дупчење на материјали или одржување и подмачкувањето на бургиите, ве молиме контактирајте со нас.

Овој производ број | Големина на отворот | Капацитет на дупчење | Сеопфатна должина | Цена UBST020 | 2 | 25 мм | 60 мм | 59,77 евро UBST025 |2,5 | 25 мм | 60 мм | 63,65 евро UBST030 | 3 | 32 мм | 67 мм | 17,60 евро UBST035 | 3,5 | 32 мм | 67 мм |17,60 евро UBST040 | 4 | 40 мм | 76 мм | 17,03 евро UBST045 | 4,5 | 40 мм | 76 мм | 18,25 евро UBST050 | 5 | 50 мм | 86 мм | 17,60 евро UBST055 | 5.5 | 50 мм | 86 мм | 17,60 евро UBST060 | 6 | 50 мм | 86 мм | 14,60 евро UBST065 | 6.5 | 50 мм | 86 мм | 14,87 евро UBST070 | 7 | 50 мм | 86 мм | 14,87 евро UBST080 | 8 | 50 мм | 86 мм | 15,21 евро UBST0901 | 9 | 50 мм | 86 мм | 22,86 евро UBST0100 | 10 | 50 мм | 86 мм | 23,97 евро Можно е и технолошки е нормално, според производителот, да има благи отстапувања во наведените параметри.[attr colspan=5] Можни се промени во цената без намерно најава.[attr colspan=5]


Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата