Ново

Заокружување на аголот

CYKLOS Corner Rounder UCR 9

169 69Евро

Испратете барање

Буџетски уред

Достапно во агли од 6, 9 и 12 мм

Може да се користи за лим, ПВЦ, пластика, полиестер, кожа итн.

Сè што е вклучено во комплетот

Лесен за користење

Корисно

HEPA филтар, што е тоа?

Сите филтри за прочистување на воздухот, според меѓународната класификација, се поделени во три класи на ефикасност: груб прочи ...

До статијата

Опис
Барате сигурно и буџетско решение за заокружување? CYKLOS UCR9 - е вистинскиот уред бидејќи ја комбинира силата на своите поголеми „роднини“ со флексибилноста да го направи потребното заокружување на медиум со густина помеѓу 80-400 g/m2 без многу да инвестира. Понудените радиуси ги покриваат почестите формати во рекламниот бизнис - од визит-картички до постери со формат А3. Истовременото заокружување на хартија и/или картон со висина до 5 mm е добро решение кога не мора често да ја правите оваа операција. Основна, но ефикасна алатка за заокружување на аголот на документите.
Стандарди за квалитет Нарачувањето на нашиот производ ви овозможува да се опуштите, да бидете обезбедени во знаењето што ги користиме само испробани и тестирани суровини. Тие се движат од висококвалитетен челик за нашите единици за сечење и лопати, сè до најмалите завртки. Деталите исто така ја прават разликата за апликациите. Не можете само да ја видите, туку и да ја почувствувате нашата интелигентна технологија. Производите на Cyklos се особено лесни и удобни за употреба.
И покрај тоа што е мал, лесен и компактен, овој заоблен агол, модел CYKLOS UCR9, е дизајниран да обезбеди квалитетно заокружување на различни типови медиуми. Сето ова се постигнува преку различните заменливи алатки за сечење од 6, 9 и 12 mm, кои се вклучени во цената на комплетот. Оваа машина за заокружување, како и другите машини Cyclos, ги претвора обичните правоаголни печатени материјали во впечатливи производи со професионален изглед со мазни заоблени агли. Уредот е погоден за различни типови: визит-картички, картички за игра, брошури, каталози, менија и многу повеќе. Висококвалитетниот челик на алатките исто така овозможува да се намалат тенок метал, ПВЦ, летање, лепенка, полиестер, кожа и многу повеќе.
Доводот за триење е фиксиран без оглед на обликот и густината на медиумот. Висината на полнење на работниот простор за напојување е - 5 мм. Целата конструкција на машината овозможува лесно чистење од исечоци, како и поддршка UCR 9. Механизмот за погон е дизајниран да го користат оператори со мала физичка сила и да заштеди енергија при работа. Краткиот крак во комбинација со максималната висина на товарење е пресметан од нашите инженери така што на секој оператор му е удобно да го користи уредот. Важно е CYKLOS Corner Rounder UCR 9 да се стави на стабилна маса за да се обезбеди безбедност. Ве молиме, не заборавајте да ја чистите машината во одредени интервали, така што животниот век на уредот како целина и на алатката за заоблување е што е можно подолг.
За да се осигураме дека сите наши машини и уреди ќе бидат добиени од корисникот во целина, цврста фабрика форма, ние исто така обрнуваме внимание на пакувањето.. Тој е солидно и доволно сигурно за да обезбеди непречено патување до каде било во земјата!
Што значи Cyklos? Зошто Cyklos и што е Choltice? Cyklos нема врска со велосипеди или возење велосипед, иако многу луѓе сè уште мислат така. Името излегува од терминот „cyclo-стил“, кој е извлечен од процес што се повторува циклично. Овој термин се користи долго време во нашата фабрика за производство на дупликати шаблони, што беше наш главен бизнис пред да стане форма за производство на машини за процеси на завршна обработка во 1990 -тите. Што е со Чолтице? Чолтице е мало село со прекрасен замок и прекрасен парк, поставен на околу 12 км југо -западно од Пардубис во срцето на Чешката Република. Самата фабрика се наоѓа малку надвор од селото. Ова е Cyкlos Choltice ;-)

Технически параметри
 • Модел машина за заокружување на агли и сечење
 • Гаранција1 од 1 до 50 месеци
 • Макс. висина на заокружување2 до 5 мм
 • Понудени радии 6, 9, 12 мм
 • Метод на работа рачно
 • Макс. агол за заокружување 12 мм (за медии А3)
 • Мин. агол за заокружување 6 мм (за визит-картички)
 • Вклучено во комплектот всички алати
 • Димензии на машината (ШxДxВ) 300 x 250 x 90 мм
 • Димензии на пакувањето (ШxДxВ) 380 х 310 х 100 мм
 • Тежина нето 3,2 кг. / бруто 3,5 кг.

1 Зависи од типот на медиумот. Густината може да биде под влијание на собната температура.
2 Единично биговане А4 формат. Времето на биговане зависи од искуството на операторот и оперативните поставки.

П.С. Спецификациите и дизајнот се приближни. Можна промена на цените и техничките параметри без најава. 

Забелешка. Ние се стремиме да обезбедиме описот, фотографиите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на понудени артикли, неизбежно е повремено да се појавуваат неточности, особено кога информациите се преведуваат од/на повеќе јазици. Ве молиме известете ни ако забележите нещо. Ви благодараме.

Додатоци
Лесна замена на алатките за заокружување. Постојат неколку видови на располагање. Погледнете ја брошурата на машината прикачена на статијата за да го видите описот на различните типови. Челик со висок квалитет на алатка исто така овозможува тенок метал (лист), ПВЦ, ПВЦ, полиестер, кожа и многу повеќе.
Видео
 
Corner Rounder UCR 9
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

HEPA филтар, што е тоа?

Сите филтри за прочистување на воздухот, според меѓународната класификација, се поделени во три класи на ефикасност: груб прочи ...

До статијата