Апарат за селотејп

Нож за селотејп TENDO B-100

7 77Евро

Испратете барање

Ласерски изострен

Отпорен на корозија

Долг живот

Лесно се менуваат

Поникелно

Прикажување на центарот на лентата

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
ЛЕСНО СЕЧЕЊЕ СО КОС НОЖ. Апарат за селотејп TENDO е опремено со острице навалено на 10 °, за да се сече лентата на селотејп лесно и чисто. Нејзиниот издржлив, висококвалитетен нож е хромиран, заострено, за да биде многу полесно изразување. Сите достапни сечила се отпорни на корозија и се заменливи - со други зборови, не мора да ја менувате целиjот апарат.
Централниот црвен индикатор во средината на ножот ви помага да ја усогласите средината на кутијата со центарот на леплива лента за да можете да бидете сигурни во квалитетот на запечатувањето.
Уникатните 10 ° од наклонетиот нож ви овозможуваат да ја скратите лентата без да ротирате зглобот. Дали некогаш сте се некогаш што предизвикува болки во зглобот, лактот или раката, дури и откако не сте обележете многу работа? Одговорот е "неточен дизајн на рачката на апаратче за селотејп".

Технически параметри
  • Модел B-100
  • Материјал Челик со хром обложен
  • Наклон на ножот (Агол) 10°
  • Дебелина на ножот 0,63 мм¹
  • Компатибилен модели P-1200 / SY-123
  • Пакување 3 ножа/ сет
  • Менување на сечилото Можно
  • Димензии на пакувањето (Д x Ш x В) 90 x 15 x 128 мм
  • Тежина 36 гр

¹ Речиси двојно поголема од дебелината како обични ножови. Техничките податоци и дизајнот се приближни. Можна промена во цените и техничките параметри без претходна најава. ПС. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежнo понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме.

Видео
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата