Перфорација

Paperfox KB-32

256 91Евро

Испратете барање

Супер-здрава и едноставна конструкција

Овозможува виткање на чувствителни медиуми

Перфорација (опција)

Дупчење со приспособени инструменти

Буџетска одлука

Купување на зделка

Корисно

Што да биде: биговане или свиткување?

Дали е важно и што е исправно? Еден од проблемите во дигиталниот печат е дека во процесот заснован на печатење со тонер, и ...

До статијата

Опис
Вградената дополнителни приклучок за сечење на различни форми во предниот нејзиниот дел е еден пријатен бонус кон нејзината функционалност. Плочата кон неа се нуди како опција. Ве молиме погледнете го делот "Додатоци".
Сеуште не сме сретнале друга таква биговачка, као Paperfox KB-32. Она jе погодна за оние кои не им се наметнува често да биговат. Таа е компактна и истовремено функционална. Има цврста метална конструкција, овозможува да се промени ножот од перфорација до наклон и обратно (перфорацијата не е вклучена). Поради фактот што ножот паѓа на дебела гума под него, се елиминира "chipping" на предниот слој на хартијата. И ја забележавте нејзината цена?   Дека е во право, нема грешка - не постои друг дел од оваа цена и можност.

Технически параметри
  • Гаранција до 50 месецi
  • Макс. ширина за биговане 32 см
  • Приклучок за перфорация1 опција
  • Како да работите ручно
  • Макс. густина на картони до 400 гр/м2
  • Големина на прицврстување на штанцот 30 х 60 мм
  • Работен простор 53 х 67 см
  • Димензии (Ш х Д х В) 56 x 62 x 14,5 см
  • Нето тежина12,5 кг.

¹ Ние нудиме само перфорациски нож. Инсталирањето на перфорациониот нож е лесен за корисникот. Технички подаци су приближне. Информација о производу и цене jе објављена подложна је променама без предходне најаве. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Благодарим.

Додатоци
Можете да направите свиткување и дупчење со KB-32 попрецизно и погодно на работната маса MA-500. Таа не вклучена во цената на биговачката.
Ние исто така нудиме различни видови алати за штанцовање, кои лесно може да се стават и да се користат.
Тоа е полуокръжност за отсекување на главите на календарите, за ставање на кукички.
Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Што да биде: биговане или свиткување?

Дали е важно и што е исправно? Еден од проблемите во дигиталниот печат е дека во процесот заснован на печатење со тонер, и ...

До статијата