Рaчни

Fastbind C 400

574 70Евро

Испратете барање

Може да направи 1-4 бига со едно поставување! Преку-здрав и многу сигурен. Тоа издржува тешки товари. До 5 години гаранција *. Купување на зделка.

Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата

Опис
ЕФТИНА И МОЧНА. Лесна е за одржување и има голем капацитет на корисно дејство. Може да се користат разни хартиени материјали со густина на хартија до 400 g / m2, како и ламинирани материјали со густина на превлеки до 200 микрони. Оние кои работат со материјали Печати од ласерски печатач, ќе бидат особено задоволни, бидејќи кога треба да биговат даден материјал, нема да се срамат тој да не попуштат. Не случајно нашите биговачки се препорачуваат од Xerox и Oce и Коника-Минолта
Кога C400 е отпечатен, тој не се подели и го задржува нејзиниот печатен слој - не постои брак. C400 овозможува да се прилагоди длабочината на бигот во случај да е потребно. Секоја бигерица е испорачана до корисникот целосно подготвен за работа.
Единствен КОНСТРУКЦИЈА рачката и внатрешната механика на уредот од уредот помага во перформансите на C400 не зависи од искуството и моќта на операторот. Без оглед на големината и количеството на материјалот од јарем, рачката се движи малку како остра и доследна. Единствена е тука, за разлика од другите пазари кои постојат на пазарот - збркањето се врши со подигнување на рачката, а не со притискање надолу. Ова го елиминира физичкиот фактор на операторот (мажите и жените притискаат поинаку или уморни од градите), а жлебот што се добива е секогаш ист, без оглед на сè.

Технически параметри
  • Макс. дебљина¹ 400 гр/м²
  • Макс. ширина биговања 400 цм
  • Димензије машине (ШxДxВ) 59 x 69 x 17 цм
  • Димензије паковања (ШxДxВ) 61 x 60 x 13 цм
  • Захтевана радна површина (ШxД) 54 x 61 цм
  • Нето маса 13 кг.

¹ ¹Ручне операције (није потребна елецтрична енергија). Информација о производу и цене jе објављена подложна је променама без предходне најаве. Технички подаци су приближне. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Благодарим.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата