За бигување

Card Creaser Deluxe

1291 88Евро

Испратете барање

До 6 пати повеќе бързa од фушерските рачни биговачки

Бигова целиот спектар на медиумите за дигитален печат

Стандардна доаѓа со две алатки за биговане

Совршена регистрација секој пат на браздата

Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата

Опис
Card Creaser Deluxe е нашата буџетска машина за биговане, идеална е за биговането на медиуми во поединечни примероци за мали тираж или специфични задачи. Нашата машина овозможува рачно (преку ротацијата на чудак) да правите до 2 бигове истовремено, на тој начин лесно се занимва стадартните матрични биговачки каде поднесувањето на медиумот е рачно. Иновативната технологија на биговане, вградена во CreaseStream Creaser Deluxe ќе ви нуди одличен квалитет на биговане што елиминира пукнатините на влакната на 100%. Во спротивно, производителот би се согласил да ви ги врати парите за купување.
Ова се постигнува со употреба на помеки и патентирани уреди за виткање кои внимателно манипулираат и подготвуваат флексирална област, така што нема да се појават пукнатини во текот на фазата на склопување / биговање, што ви дава флексибилност за производство или корици на книги од 4pp или 6pp, честитки, менија, флаери и брошури.
Card Creaser Deluxe се базира на принципот на обична вртливата рачка која корисникот врти, за да може листовите да поминат низ вратилата за биговане (или перфорирани). Откако ќе ги поставите водичите за движење на хартијата, ќе го ставате рачно без никакви проблеми. Нема проблем при израмнувањето на лисја. Индексот на наборите е совршен, од првиот до последниот. Card Creaser Deluxe е развиен за да обезбеди достапно и квалитетно биговање на хартија, кое е погодно за: копирни центри; мали дигитални отпечатоци производство на фото книги биговане мостри и / или макети.
Вашиот CreaseStream Card Creaser доаѓа со 4 ребра / прстени. Секој држач може да го поправи прстенот за трчање „машки“ или прстенот за подигање на „женски“ (3 содржини кодирани во верзии на секој прстен се вклучени). За прецизно усогласување, прво зацврстете јака со женската прстен и насочете ја машката јака на отворениот канал пред да го затворите и затегнете центарот на јаката (види илустрација). Разгледајте ги следниве машки / женски прстени за да ја прилагодите точната ширина / длабочина за бранење; РАНЖЕВ= хартија / тенок картон (100-170 gm2), СИНО = картони со средна / волуменска (170-300 gm2); ЖОЛТА = тежок картон / ламинати (300-350 gsm).

Технически параметри
  • Макс. големина на хартијата (Ш x Д) 520 x 520 мм
  • Мин. големина на хартијата (Ш x Д) 80 x 120 мм
  • Макс. Тежина на хартија 100 - 350 гр/м2
  • Макс. брзина на биговање до 3000 за час
  • Регулирање на брзината ручно
  • Функција за примерок има
  • Со-ца на преземање на лисјата од долната страна
  • Димензиjе (ШхДхВ) 35 x 73 x 17 см
  • Тежина 16 кг (нето)

Спецификациите се приближни. Можните промени во цените без претходна најава. Ние се обидуваме да описи, слики и спецификации на производи се целосно автентични. За жал, се должи на голем број на предмети што се нудат, тоа е неизбежно дека ние понекогаш има грешки. Ве молиме кажете ни ако забележите грешка. Ви благодариме.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата