За бигување

CreaseStream Mini

2541 02Евро

Испратете барање

Со можност за перфорација и сечење

100% гаранција за ефикасност

Лесно поставување и брзо работење

Компактна и продуктивна

Исто така погоден за ламинирани медиуми

Повеќе од 1.000 бига за час

Корисно

Што да биде: биговане или свиткување?

Дали е важно и што е исправно? Еден од проблемите во дигиталниот печат е дека во процесот заснован на печатење со тонер, и ...

До статијата

Опис
CreaseStream Mini Зошто да плаќате повеќе кога ќе можете да имате десктоп машина за биговане со исклучителна ефикасност и на добра цена? CreaseStream Mini Standard е нашето "влезно" предлог за биговане и микро-перфорација. Печатница се соочуваат со 2 главни проблеми при биговане и / или перфорирање на различни медиуми: (1) забавува производниот процес и (2) често хартијата се "прекршува" при бига. Наградување решение на CreaseStream решава овие проблеми. Тоа е толку лесно и ефикасно дека само со лесно подесување за околу 10 мин., Получаватанепрекъсваем и брз процес на биговане.
CreaseStream Mini Standard се базира на принципот на обична вртливата рачка која корисникот врти, за да може листовите да поминат низ вратилата за биговане (или перфорирани). Откако ќе ги поставите водичите за движење на хартијата, ќе го ставате рачно без никакви проблеми. Нема проблем при израмнувањето на лисја. Индексот на наборите е совршен, од првиот до последниот. CreaseStream Mini е развиен за да обезбеди достапно и квалитетно биговање на хартија, кое е погодно за: копирни центри; мали дигитални отпечатоци производство на фото книги биговане мостри и / или макети.
Нашиот дизајн на машината е способен да се прилагоди на различни работни услови. Покрај стандардното двојно биговане, ние нудиме и опцијата да правите 4 спротивни бигования, што е идеално решение за обликување на грб на меки корици на книги со термо-биндер или други сродни предмети како класьори / папки и така натаму.
Дополнителни алатки за микро-перфорација им даваат предност. Бонусот за таков иновативен производ е тоа што лесно може да биде опремен со нашите импресивни алатки за микро перфорација кои се за фини квалитетни резултати. "Ниту еден друг производ во оваа област на работа не е толку флексибилен."

Технически параметри
 • Макс. големина на хартијата (Ш x Д) 520 x 520 мм
 • Мин. големина на хартијата (Ш x Д) 80 x 120 мм
 • Макс. Тежина на хартија 100 - 350 гр/м2
 • Макс. брзина на биговање 1000 за час
 • Мин. брзина на перфорисање 1000 за час
 • Регулирање на брзината ручно
 • Функција за примерок има
 • Со-ца на преземање на лисјата од долната страна
 • Дополнителни алатиперфорација
 • Димензиjе (ШхДхВ) 75 x 83 x 25 см
 • Тежина 24 кг (нето)

Спецификациите се приближни. Можните промени во цените без претходна најава. Ние се обидуваме да описи, слики и спецификации на производи се целосно автентични. За жал, се должи на голем број на предмети што се нудат, тоа е неизбежно дека ние понекогаш има грешки. Ве молиме кажете ни ако забележите грешка. Ви благодариме.

Додатоци
Перфорациjа
Приклучок за истовремена правење 4 бигување (за корица на книга). Прави 2 внатрешни и 2 надворешни бигување на едно поминување.
Додатни алат за бигување (единечен).
Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Што да биде: биговане или свиткување?

Дали е важно и што е исправно? Еден од проблемите во дигиталниот печат е дека во процесот заснован на печатење со тонер, и ...

До статијата