8 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Card Creaser Deluxe

До 6 пати повеќе бързa од фушерските рачни биговачки

Бигова целиот спектар на медиумите за дигитален печат

Стандардна доаѓа со две алатки за биговане

Совршена регистрација секој пат на браздата

Види го производот

Cyklos KSL 320

Достапна цена

Метална конструкција

Странични тркала за прилагодување за брзо менување на положбата на хартијата

Голема работна површина за формати до SRA 3

Брза промена на алатката за биговање

Лесно прилагодување на тркалата за прилагодување на ограничувачот

Лесно стегање со минимална потрошувачка на енергија

Ергономска лента

Лесно за користење

Види го производот

Cyklos KSL 435

Можност за биговање под агол од 45°

Четири големини на алатки за биговање

Голема работна површина за формати со работна ширина 435 мм

Две завртки за прилагодување за апсолутна прецизност

Корисно е и за биговање на ламинирани документи

Брза размена на алатката за биговање

Метална конструкција

Види го производот

CreaseStream Mini

Со можност за перфорација и сечење

100% гаранција за ефикасност

Лесно поставување и брзо работење

Компактна и продуктивна

Исто така погоден за ламинирани медиуми

Повеќе од 1.000 бига за час

Види го производот

Fastbind C 400

Може да направи 1-4 бига со едно поставување! Преку-здрав и многу сигурен. Тоа издржува тешки товари. До 5 години гаранција *. Купување на зделка.

Види го производот

Fastbind C 500

Бигова до 50 см ширина. До 5 години гаранција *. Иновативен начин на биговане. 4 сигнали со едно поставување. Исто така, работи со "лизгави" материјали.

Види го производот

Paperfox KB-32

Супер-здрава и едноставна конструкција

Овозможува виткање на чувствителни медиуми

Перфорација (опција)

Дупчење со приспособени инструменти

Буџетска одлука

Купување на зделка

Види го производот

CreaseStream Quick-feed

До 3000 листови на час

Единствен лим сепаратор за постојано поднесување

Нема вакуум пумпа и нема бучава

Обична вртливата рачка

Нема потреба од електрична енергија

Види го производот