Корици за книги / албуми

Корици за книги / албуми
Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш се јавува потреба од брзо обврзувачка на даден материјал со репрезентативен и здрава корица, со цел зголемување на конкурентноста на вашиот документ . Ова може да се случи со тврдите или меки врзива, направени исклучиво од машините Фастбайнд. Вие можете да се прилагодите на овие корици по потреба и во секое време. Персонализација корици печатење на печатачот Како да се освои? Дигиталната технологија на пренос на текст и слики на хартија обезбедува неограничени можности за правење, на пример, на персоналните книга / албум / каталог и др., Изработени по ваш избор и дизајн. Вие можете да измисли обвивки кои да одговараат на наметнатите корпоративни стандарди за обликување на документи и деловната коресподенција или да направите одлична тврда или мека корица за убавиот фото-албум со слики од вашиот одмор или друго најзапаметени събътие. Можете да ги печатената предната страна на корицата на принтер, да ја облечете со картон и потоа да ја закачите на вредност тело. Целиот овој процес трае помалку од една минута! Проектирањето, дизајнот и последователното печатење може да се направи со помош на секоја канцеларија програми (Word, Excel, Power Point, Notepad и др.) Или со програма за графичко уредување на слики (In-design, Corel Draw, Freehand, Photoshop, Quark X -press и др.). За време на работа со уредите Фастбайнд наменети обврзувачка на хартиени тела и корици, можете да го користите практично било хартија или картон. Бидејќи печатењето на такви обвивки е лесно (без разлика дали во печатницата, канцеларија или дома) - не е задолжително да уживаат однапред подготвени корици. Ако сакате можете да ги купите Фастбайнд картон за печатење (било за ласерски или за инкџет) кој е погоден за речиси сите постоечки на пазарот принтери. >> Понудени подготвени корици