Рaчни

Машина за штанцување Paperfox H-500A

812 18Евро

Испратете барање

Мобилна штанца

За режење на формати до 40х65 см

Мала и повеќенаменски

Може да прорязва до 5 мм дебелина!

Буџетско решение

За бизнис картички, загатки, кутии и мн. и тн.

Рачно регулирање и погон

За поединечни примероци или неголеми тиражи

Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата

Опис
Практично без брак! Удирање без подготовка! Мала, компактна и мобилна машина за штанцање и за изразување на различни нешта. Идеална за фотоателиета, промотивни студиа, печатници, итн Оригинално мини уред овозможува да штанцање различни производи. Многу лесна и брза промена на матрици за режење.
ПРОРЯЗВА МАТЕРИЈАЛИ ДО 3 мм дебелина Регулирањето на притисокот и самото сечење стануваат со помош на страничната чудак. За мал тираж - дури и поединечни примероци! Може да се користи насекаде: печатници, принт-центри, рекламните агенции ... Зошто да треба да зависите од друг, како можете лесно и брзо сами да си го направите? Нема потреба од посебна обука или претходно искуство, за да работат со неа. Зазема многу малку работна површина и истовремено врши многу работа. Произведена во Унгарија.

Технически параметри
  • Максимална работна ширина 40 см
  • Максимална работна должина 70 см
  • Растојание помеѓу цилиндрите (прилагодливо) 40-90 мм
  • Растојание помеѓу масата и горниот цилиндар (прилагодлив) 20-70 мм
  • Метод на удирање рачно
  • Матрици за сечење  секаков вид
  • Макс. дебелина на сечење* до 3-4 мм
  • Димензии на машината 70 x 70 x 28 см
  • Димензии на картон 75 x 49 x 37 см
  • Тежина 40 кг.

* В зависимост от спецификацията на материала може и по-дебели медии. Възможни са промени в конструкцията и ценaтa без предизвестие. PS. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежнo и понякога се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата