Рaчни

Машина за штанцување Paperfox H-2

1101 90Евро

Испратете барање

Мобилен перфоратор за формати до 98x70 cm.

Мал и мултифункционален

Може да сече до 5 мм дебелина!

Одлука за буџет

За бизнис картички, загатки, кутии и друго. итн.

Рачно прилагодување и погон

За единечни парчиња или мали изданија

Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата

Опис
Слично на H-500A, но може да работи со алати до 98 см Практично без брак! Удирате без подготовка! Мал, компактен и мобилен удар за сечење различни работи. Идеален за фото студија, рекламни студија, печатници итн. Оригинален мини уред кој ви овозможува да удрите различни производи. Многу лесно и брзо менување на матриците.
СЕЧЕ МАТЕРИЈАЛИ ДЕБЕЛИ ДО 3 MM Прилагодувањето на притисокот и самото удирање се врши со помош на страничната рачка. За мали изданија - дури и единечни артикли! Може да се користи насекаде: печатачи, центри за печатење, рекламни агенции... Зошто треба да зависите од некој друг кога можете сами лесно и брзо да го направите тоа? Не е потребна посебна обука или претходно искуство за да се работи со него. Зафаќа многу малку работен простор и прави многу работа во исто време. Произведено во Унгарија.

Технически параметри
 •  Максимална работна широчина  70 см.
 • Максимална работна ширина 86 см
 • Максимална работна должина 70 см
 • Растојание помеѓу цилиндрите (прилагодливо) 40-90 см
 • Растојание помеѓу масата и горниот цилиндар (прилагодлив) 20-70 см
 • Големина на работната плоча 74 x 118 cm
 • Метод на удирање рачно
 • Матрици за сечење  секаков вид
 • Макс. дебелина на сечење* до 3-4 мм
 • Димензии на машината (Д х Ш х В) 118 x 100 x 120 cм
 • Димензии на палета (Д х Ш х В) 121 x 107 x 42 см
 • Тежина нето / бруто 85 / 110 кг.

* В зависимост от спецификацията на материала може и по-дебели медии. Възможни са промени в конструкцията и ценaтa без предизвестие. PS. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежнo и понякога се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим.

Видео
Препорачани репроматериjал
Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата