За виткање

Paperfox R-761

3120 47Евро

Испратете барање

Перфорација, тепање, преклопување и сечење

6 нож за сечење и 1 за тепање и перфорација

Леснотија

Сензор

До 5000 листови /час

Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата

Опис
Универзален уред за тепање, перфорација и сечење. Најдобрата мануелна машина за сечење на рака во светот. Ова е навистина стабилна трајна машина. Можете лесно да ја прилагодите точната положба за сечење на ножеви со помош на електричен сензор. Подлогата за испорака може да се постави на соодветна позиција преку посебен механизам.
Неговата разноврсност се должи на фактот дека може да направи неколку операции: сечење, преклопување, тепање или перфорирање. Исто така, тоа е за сечење на само -матична хартија или фолија без да се сече материјалниот материјал. Сечење на задниот дел од само -растителни етикети за да се отстрани силиконската хартија. Картички за преклопување или пластични чаршафи пред да ги преклопите.
Pepperfox P-761 е во процес до 5000 листови на час. Максималната ширина е до 76 см. Во исто време, машината може да произведе до 15 парчиња (големи) и ова не е нејзина граница!

Технически параметри
  • Гаранција 24 месеци 
  • Макс. Ширина без возачи 76 см
  • Макс. Ширина со еден водич 72 см
  • Макс. Ширина со двајца возачи 68 см
  • Брзина на ротација (3 брзини) 100 x 150 x 200 вртежи во мин.
  • Брзина на работа ~ 2000 (1000-5000) лисја/час
  • Работен простор 2 x 2 метри
  • Димензии (W x e x h) 85 x 88 x 122 см
  • Нето тежина 85 кг.

¹ Ние нудиме само нож за перфорација. Инсталацијата на ножот за перфорација ја прави корисникот. Техничките податоци се приближни. Можна промена во цените и техничките параметри без најава. Промаши се можни, ве молиме извинете нè доколку ги има.

Додатоци
Широк спектар на различни инцизори. Може да се додадат до 35 парчиња во исто време за да се користи машината!
Металниот штанд за поголема погодност кога работите со машината. Испорачано одделно.
Видео
 
Како работи R-761
Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата