Подготвени корици за книги

Подготвени корици за книги
Подготвени корици за термобиндер за презентации, дела, конверзација и документација Изготвување на книги, брошури во стилски и елегантни обвивки преку долготрајно термозалепяне Фастбаjнд ви гарантира присуството на книга / брошура со убав изглед - вид кој не може да не направи впечаток и сугестија за стилот на компанијата Ви. Тоа лесно се постигнува преку употреба на репрезентативни и добар изглед обвивки кои по потреба човек може лесно да изменуваат. Тврд повез Тврдите корици придаваат на печатената текст во документите, пораките и др исклучително репрезентативен вид. Вид кој заслужува доверба и добронамерно перцепција. Материјалот од кој се направени обвивките, овозможува печатење на фолијата (со инк-џет печатач) и користењето на четирите различни типа дебелина на грбот на кориците. Материјалот од кој е направена корицата имитира вистинска кожа и е долготраен. Изборот кај него е помеѓу: црна, темно-сина, темно-црвено (бордо) и дискретно бела или сива (дигитален бела). Овие елегантни и достојни за внимание корици се достапни во четири различни дебелини: 8 мм, 10 мм. 12 мм, 16 мм и 20 мм. Сите бои се соодветни за печатење врз нив, а сивиот боја може и ласерско да испечатите. Меки корици Меките корици од типот Менаџер се произведуваат од елегантен и здрав материјал и стануваат за секаква дебелина на гръбчето на книгата. Сите бои се соодветни за печатење, а сивиот боја може и ласерско да се испечатите. Понудени бои: црна, темно-сина, (бордо и дискретно бело или црно. Обвивките можат да бидат со прозорче или без прозорче, или со транспарентна предница. Со секоја една мека корица можете да обврзувачка хартиени тела со секакви дебелини до 40 мм.