Дупчење папира

Uchida VS-200

Испратете барање

За печатачи

Рaботи со 2 дупчалки

Работи со дупчалки од 3 до 13 мм дијаметар

Ширина на медиумот - 420 мм макс

Јапонски квалитет и сигурност

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата

Опис
Ucida BC-200 е моќна машина за дупчење со една глава за постојано полнење и многу лесна за употреба. Отворот кој се добива е со мазни рабови и рамномерен. Благодарение на подвижната маса и лентата со неподвижни котвишта, можете да правите неограничено количество операции продупчването на хартија. Моделот овозможува да се пробие парче хартија со дебелина до 50 мм, но тука може да се користат вежби со дијаметар од 2 mm до 13 mm (9 до 13 mm со адаптер за бушење).
Една, две, три или четири дупки може лесно и точно да се постават, а дупчењето може да користи различни вежби за вежбање. Способноста да се прилагоди растојанието на задниот дел на листот ја зголемува флексибилноста и примената на оваа машина за дупчење. UC-200 е опремен со програмер кој ги опфаќа најчесто користените димензии на перфорацијата,  олеснување на операторот и заштеда на време и брак. Упатствата за самостојно израмнување осигуруваат дека хартијата е секогаш позиционирана во правилната положба за удар. Во комбинација со програмерот со стандардна големина, работењето со Uchida BC-200 е навистина лесно и удобно.
Висината од 50 см на пакетот за дупчалка го дава потребниот излез, а држачот за затегнување го спречува движењето на хартијата за време на дупката. За погодност, отпадот се собира во посебен сад. Тефлон-обложените вежби дополнително помагаат да се вежбаат различни "незгодни" медиуми. Во прилог се вклучени и специјални навлаки за подмачкување, чистачи за чистење на лопата и алатка за монтирање / демонтажа на индивидуалните елементи за дупчење.

Технически параметри
 • Начин бушења и повезивања мануелно
 • Дебљина сечења 50 мм
 • Капацитет бушења (папир 64 гр/м2) 1 580 листa
 • Пречник бургија за рупе од 2 до 13 мм
 • Специјално дизајнирана таблa (ШхД) 480 х 260 мм
 • Алат за исецање Палца (опциjа)
 • Папир величине (B4-дужина) 376 мм
 • Подесиви мерач размака бушења да
 • Подесива дубина задње маргине 6 - 35 мм
 • Напајање 220-240 V, 50/60 Hz
 • Макс. јачина струје 200W
 • Димензије машине (ШxДxВ) 48 х 43 х 69 цм
 • Нето/ бруто маса 30 / 33 кг.

1 Завидно од материjала. 2 Стандардна опрема за ножева за ћошкове jе R6. Информације о производу и цене су објављене и подложне су променама без претходне најаве. Технички подаци су приближне. PS. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата