Дупчење папира

Uchida VS-55

Испратете барање

Може да прави и заокруживанjе на агли

Самоцентриращ се перфоратор за големо оптоварување

Работи со дупчалки од 3 до 13 мм дијаметар

Ширина на медиумот - 376 мм макс.

Јапонското квалитет и сигурност

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата

Опис
Uchida VS-55 е моќна машина дупчење / перфорирање на хартија. Таа има една глава за постојано оптоварување и многу лесен за употреба. Отворот кој се добива е со мазни рабови и рамномерен. Благодарение на подвижната маса и лентата со неподвижни котвишта, можете да направите неограничено количество операции продупчването на хартија. Моделот овозможува да се продупчва шпил хартија со дебелина до 50 мм, но за разлика од моделот Uchida VS-25, тука може да користат дупчалки со дијаметар од 2 мм до 13 мм (од 9 до 13 мм се става адаптер за стегање на дупчалки)
Една, две, три или четири дупки можат да бидат лесно и прецизно позиционирани како за дупчење им може да користите различни дијаметар дупчалки. Можноста да се регулира растојанието во задната страна на листовите зголемува флексибилноста и апликацијата на оваа бормашина. Uchida VS-55 е опремена со програматор, покривајќи најчесто користените димензии за перфорација,  како олеснува операторот и му заштедува време и брак. Самоцентриращите се возачи осигура дека хартијата секогаш ќе биде позициониран во вистинската позиција за дупчење. Заедно со програма за стандардни димензии, работата со Uchida VS-55 станува навистина лесен и удобен.
Висината од 50 см на палубата за дупчење обезбедува потребната продуктивност, а Фиксна заграда не дозволува на хартијата да се движи за време на дупченето. За погодност, отпад се собира во специјален контејнер. Покриените со тефлон дупчалки помагаат уште повеќе за дупчење на различни "тешки" медиуми. Во уредот се вклучени и комплет од специјален восок за подмачкување, шило за чистење на свердлото од пополнување, алатки за монтажа / демонтажа на одделните елементи за дупчење.

Верзија| Фаза 1 | Фаза 2 | Фаза 3 | Фаза 4 | Фаза 5 Метрична | 2 дупки: 80 мм | 4 дупки: 80 мм | 4 дупки: 45-65-45 мм | 6 дупки: 19-19-51-19-19 мм | 34 дупки: 8,47 мм Империјална (инчове) | 2 дупки: 2,3/4" | 3 дупки: 4,1/4" | 3 дупки: 3,1/2" | 3 дупки: 2,3/4" | 22 дупки: 1/2" Ве молиме не користете восок свеќа за неспокојот дупчење, бидејќи тоа може да предизвика затнување на дупчалки, кога се излади, освен тоа восокот може да покапе по машината и облеката.[attr colspan=6]


Технически параметри
 • Вид Самостоятелно тяло
 • Максимална дебелина за дупчење 50 мм
 • Капацитет на дупчење (хартија 64 гр / м2) 1 580 листa
 • Максимална големина на хартијата (В4 по должина) 376 мм
 • Предлагани бургиjе от R 2,5, R 3, R 3,5, R 4,5, R 5, R 6, R 7, R 8, R 9 и R10
 • Задно проред 6 - 35 мм
 • Избор на чекори неколку
 • Начин на работа рачно
 • Големина на плочата за работа (Ш x Д) 480 x 260 мм
 • Напојување 230 V / 50-60HZ, 200W
 • Тежина, нето / бруто 30/33 кг.
 • Димензии (Ш x Д x В) 48 x 43 x 69 см

1 може да варира во зависност од спецификациите на медиумот. Можни се промени во конструкцијата и ценaтa без претходна најава. Техничките податоци се приближни. ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, е неизбежно и понекогаш се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме.

Додатоци
Приклучок за ЗАОБЛЯНЕ на аглите Максимален капацитет на заобляне 25 мм. Стандардна е сложен радиус на заобляне 6R. Дополнително се нудат: 3R, 5R, 7R. Приклучокот се става директно на работната површина за околу 1-2 минути. Нема потреба од инструменти за инсталирањето. Порачува одделно. Не е вклучена стандардно во комплетот
Видео
Препорачани репроматериjал
Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата