Дупчење папира

Uchida VS-25

Испратете барање

За копирни центри и канцеларии

376 мм макс. ширина на хартијата

Самоцентрираш се перфоратор за големо оптоварување

Работи со бургии до 7 мм дијаметар

Јапонското квалитет и сигурност

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата

Опис
Uchida VS-25 е лесен за употреба јапонски перфоратор за дупчење. Отворот кој Uchida VS-25 прави е со мазни рабови и рамномерен. Благодарение на подвижната маса и лентата со неподвижни котвишта, можете да правите прецизно продупчване на хартија. Моделот овозможува да се продупчи шпил хартија со дебелина до 50 мм. Uchida VS-25 може да работи со дупчалки со дијаметар од 4, 5, 5, и 6 мм.   Можноста да се регулира растојанието во задната страна на листовите зголемува флексибилноста и апликацијата на оваа бормашина.
Освен тоа, Uchida VS-25 е опремена со програматор, покривајќи најчесто користените димензии за перфорација, како олеснува операторот и му заштедува време и брак. Самоцентриращите се возачи осигура дека хартијата секогаш ќе биде позициониран во вистинската позиција за дупчене. Заедно со програма за димензии, работата со Uchida VS-25 станува навистина лесно. За погодност, отпад се собира во специјален контејнер.
Висината од 50 см на палубата за дупчење обезбедува потребната продуктивност, а Фиксна заграда не дозволува на хартијата да се движи за време на дупченето. Покриените со тефлон дупчалки помагаат уште повеќе за дупчење на различни "тешки" медиуми. Во уредот се вклучени и комплет од специјален восок за подмачкување, шило за чистење на свердлото од пополнување, алатки за монтажа / демонтажа на одделните елементи за дупчење.

Верзија| Фаза 1 | Фаза 2 | Фаза 3 | Фаза 4 | Фаза 5 Метрична | 2 рупе: 80 мм | 4 рупе: 80 мм | 4 рупе: 45-65-45 мм | 6 рупе: 19-19-51-19-19 мм | 34 рупе: 8,47 мм Имперска (инчове) | 2 рупе: 2 3/4" | 3 рупе: 4 1/4" | 3 рупе: 3 1/2" | 3 рупе: 2 3/4" | 22 рупе: 1/2" Корак асортиман унапред програмиран мрклом бару..[attr colspan=6]


Технически параметри
 • Вид Самостоятелно тяло
 • Максимална дебелина за дупчење 50 мм
 • Капацитет на дупчење (хартија 64 гр / м2) 1 580 листa
 • Максимална големина на хартијата (В4 по должина) 376 мм
 • Дијаметар на дупчалки / бургиите 2/2,5/3/4/ 5/ 5.5/ 6/ 6,5/ 7
 • Задно проред 6 - 35 мм
 • Избор на чекори неколку
 • Начин на работа рачно
 • Големина на плочата за работа (Ш x Д) 480 x 260 мм
 • Напојување 230 V / 50-60HZ, 180W
 • Тежина, нето / бруто 14/18 кг.
 • Димензии (Ш x Д x В) 48 x 36 x 47 см

1 може да варира во зависност од спецификациите на медиумот. Можни се промени во конструкцијата и ценaтa без претходна најава. Техничките податоци се приближни. ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, е неизбежно и понекогаш се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме.

Видео
Препорачани репроматериjал
Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата