Рaчни

Onglematic 5

Испратете барање

Правите до 31 индекси. Автоматско мерене, за A4 + формат. Компактна щанц-гилотина со флексибилни способности. 5 видови профили за сечење.

Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата

Опис
Шта је корисно дие-гиљотина? Главна циљ овог уређаја је да ради индексе различитих штампаних материјала. На пример, алфавитниј индекси, каталози, материјал много информација докумената за архивске аранжмана, итд. Онглематик 3 је неопходна за оне који имају ограничен буџет или започну сопствени бизнис у послештапана дорада.
Дужина сваког индекса израчунава како би бити пропорционалне и равномерно распоређена по целом листу.Дршка ножа резања креће из једне тачке до друге, на захтев оператера. Жељени профил сечење индекса зависи од радног комада ножем (преко 10-15 листова). Поред стандардних профила (можете видети у "Аксуаре"), можемо да вам понудимо као сто је стварање ваш пројекат.
Поред тога, производња сепаратора, гиљотина може користити као стандард и гиљотина за сечење папира. Ножеви су направљени од високо квалитетног челика и омогућити истовремени додатак за сечење 10-15 листова 80 г. папир такође о ПВЦ и ПП. На сваком сечива су само-оштрење. На кућишту је обезбеђен и стезање сечиво и радне плоче је калибрисан за скоро све стандардне формате.

Технически параметри
  • Модел СО 5 А4/П+
  • Могући број индекса 2-31 / преко 32 цм
  • Величина папира 210 и 297 мм
  • Позиционирање аутоматско
  • Макс. Капацитет сечења 10-15 листова 80 гр./м2
  • Димензије (Ш х Д х В) 45 x 58 x 30 цм
  • Нетно маса 10 кг.

¹ Зависи од материјала параметара. Може исећи 10-15 листова 80 гр. папир одједном (такође можете исећи 180 г, 250 г, 400 г, картона и полипропилена). 2 Технички подаци су приближне. Евентуалне промене у цени без најаве. ПС. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала.

Додатоци
Ако не е заявено изрично, щанц-гилотините се оборудват стандартно с нож, който изрязва индексите с 15° ъгъл. Оптималната ширина за индекса е до 18 мм.
Често използван е вариантът, където ъгъла на изрязване е 90° ъгъл. Оптималната ширина за индекса е до 18 мм.
Вътрешното заобляне на индекса се предлага също, като поставянето на този нож трябва да бъде описано в поръчката предварително. Оптималната ширина за индекса е до 18 мм.
Вътрешно заоблен ъгъл с наклон. Оптималната ширина на индекса е до 18 мм.
Това е т. нар. "американски вариант" за направата на индекси. То придава особен ефект и допълва много добре дизайна на страницата. Можете да избирате един от двата възможни варианта :12,7 или 15 мм.
Видео
 
Onglematic 5
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата