5 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Машина за штанцување Paperfox H-2

Мобилен перфоратор за формати до 98x70 cm.

Мал и мултифункционален

Може да сече до 5 мм дебелина!

Одлука за буџет

За бизнис картички, загатки, кутии и друго. итн.

Рачно прилагодување и погон

За единечни парчиња или мали изданија

Види го производот

Машина за штанцување Paperfox H-500A

Мобилна штанца

За режење на формати до 40х65 см

Мала и повеќенаменски

Може да прорязва до 5 мм дебелина!

Буџетско решение

За бизнис картички, загатки, кутии и мн. и тн.

Рачно регулирање и погон

За поединечни примероци или неголеми тиражи

Види го производот

Paperfox MP-1

Погоден уред за удирање: на хартија, картон.

За заокружување: визит-картички, месечини на календари.

За евродупки, ламинирани материјали.

Работи со картон, ПВЦ, фолија, текстил, кожа итн.

Види го производот

Onglematic 5

Правите до 31 индекси. Автоматско мерене, за A4 + формат. Компактна щанц-гилотина со флексибилни способности. 5 видови профили за сечење.

Види го производот