Copis 2016


Петтото издание на единствениот саем за печатени и промотивни комуникации во Бугарија - COPI'S - Communication art print image sign, организирано од Интер Експо Центар, ќе се одржи од 5 до 7 октомври 2016 година Настанот собира годишно специјалистите во производството, дистрибуцијата и трговијата со печатена, светлинска, надворешна и сувенири рекламирање, како и повеќето импресивно е присуството на дистрибутерите на машини, технологии и медиуми за дигитален формат печатење. Како важен форум за развојот на печатарската и рекламната индустрија во Југоисточна Европа COPI`S годишно привлекува се поголем број експерти од земјата и регионот.

Повеќе новини