Drupa 2016


Drupa е најголемиот саем во светот за печатење и печатење на комуникациите. Таа ќе се одржи во Дизелдорф на секои четири години. 2016 година ќе се одржи под мотото "Допир на иднината!" Печатење и медиумската индустрија е постојано се менува. Да се воведат нови технологии и решенија. Соодветно на тоа, на моменти на овој настан се прошири: • Штама • Функционални печатење • Производство пакување • комуникации Мулти-канален • три-димензионални печатење • Печатење на "зелени"

Повеќе новини