Copis 2015


За 4-та година по ред Интер Експо Центар и Прим ДИЗАЈН организираа најголемиот саем за печатени и промотивни комуникации во Бугарија COPI'S - Communication art print image sign. Настанот се одржа од 30 септември до 2 октомври 2015 година во Интер Експо Центар во София, како привлече многу посетители во сферата на рекламирањето и маркетингот, внатрешен дизајн, архитектурата и фотографијата. Повелете во единственото национално изложба во областите на полиграф во Бугарија. Приготвиле сме дави покажеме неколку нови решение во областа на следпечата кои ќе ги прошират вашиот бизнис. Нашиот штанд е на централно место и лесно може да биде виден. Исклучително голем посетител интерес регистрира специјализираното саем за рекламирање и печатени технологија и комуникации - COPI`S. Во трите дена -30 септември 2-ри октомври, во сали 3, 4 и 5 на Интер Експо Центар - Софија, на вкупна површина од 5000 квадратни. М. Вклучените компании беа над 100, тие претставуваа повеќе од 300 светски брендови во различни сегменти на пазарот.

Повеќе новини