IPEX 2014


АЙПЕКС (IPEX) 2014 претстави план за идни ориентирани настани за развојот на печатот. Кога АЙПЕКС 2014 ја затвори вратата во саботата, организаторите на настанот одлучија цврсто иднина на шоуто да биде во нова насока во ExCeL Лондон - изложбен и конферентеен центар. Настанот, кој се одржа од 24-ти до 29-ти март 2014, беше посетено од 22 768 лица, што вклучува 3532 излагачи, со географска поделба на посетителите: на 54% во Велика Британија и 46% меѓународна. АЙПЕКС Лондон е саем за печатење, издаваштво и медиуми. АЙПЕКС е најголемиот настан за печатење, издаваштво и медиуми во рамките на англиското говорно подрачје.

Повеќе новини