Со висок капацитет

IDEAL 4606-3

5608 81Евро

Испратете барање

Се вклопува во најмалиот простор

Со бункер за хранење за стуткана хартија

Сечење веќе „скршени“ хартии земени од ѓубрето

Лесна обработка на производи од меки метали

Целосна автоматизација на процесот на уништување

Двојна автоматска заштита од прегревање

Ниво на тајност P - 3

Корисно

Како да подмачкувате шредери?

Како да подмачкувате шредери? Правилно одржување шредери се бара од сите производители на шредери, за да се задржи нивното ...

До статијата

Опис
field_57c01bcf82db5
field_57c01bcf82db5
field_57c01bcf82db5
field_57c01bcf82db5

Технически параметри
 • Апликација  Висок капацитет
 • Гаранција на делови за сечење 3 години
 • Ниво на тајност P - 3
 • Метод на сечење вкрстено 
 • Ширина на отворот 460 мм
 • Големина на исечокот 4 x 60 мм
 • Макс. количина (70g/m²) 283-95 листови
 • Макс. количина (80g/m²)  70-83 листови
 • Корпа за отпадоци собира 230 литри
 • Уништување на хартија, клипови, картички, CD-DVD, флопи дискови
 • Напојување/ Hz / Моќност 400 V / 50-60 Hz / 2,2 Kw
 • Димензии (Ш x Д x В) 740 x 765 x 1700 мм
 • Заштита од преоптоварување да
 • Нето тежина 253 кг.
 • Брзина на сечење (м/сек.) 0,20
 • EAN 4019364741012
 • Број на артикли 14800435144
 • GS сертификат  No DP 12086

¹ На оските за сечење. На другите делови е 24 месеци.² Ве молиме имајте предвид дека ова е максималното количество хартија што може да се обработи одеднаш за да се осигури дека машината за уништување ќе работи непречено секој ден. 3 „Geprüfte Sicherheit“ („Тестирана безбедност“) или GS сертификат е доброволна сертификација на електрична опрема во Германија. Ова покажува дека опремата ги исполнува германските (ако е применливо и европските) барања за безбедност за овој тип на уред. Главната разлика помеѓу GS и CE ознаката е во тоа што усогласеноста со европските безбедносни барања за GS се тестира и сертифицира од независно тело одобрено од државата, додека CE ознаката е доброволна изјава на самиот производител дека неговата стока ги исполнува европските стандарди. Тестирањето на сертификатот GS е достапно во различни лаборатории како што се DGUV, TÜV тест, NEMKO и IMQ итн. Техничките податоци се приближни. Можна промена на цените и техничките параметри без најава. П.С. Ние се стремиме да обезбедиме описот, фотографиите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на понудени артикли, неизбежно е повремено да се појавуваат неточности. Ве молиме известете ни ако забележите еден. Ви благодарам.

Видео
Препорачани репроматериjал
Корисно

Како да подмачкувате шредери?

Како да подмачкувате шредери? Правилно одржување шредери се бара од сите производители на шредери, за да се задржи нивното ...

До статијата