9 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

IDEAL 5009-3

Шредер - „џин“ за навистина големи количини

Меле цели папки

Целосно произведен во Германија

30 месеци гаранција на вратилата за сечење

Прилагодете се според стапката на довод

Ниво на тајност P - 3

Види го производот

IDEAL 5009-2

Шредер - „џин“ за навистина големи количини

Меле цели папки

Целосно произведен во Германија

2 години гаранција на вратилата за сечење

Прилагодете се според стапката на довод

Ниво на тајност P - 2

Види го производот

IDEAL 6040-2

Професионален уништувач за големи канцеларии

Мелење метални делови од меки метали

Автоматизиран при процес

Уништува и веќе „згужвани“ и фрлени хартии

Автоматско рикверц

Многу лесен за употреба

Ниво на тајност P - 2

Види го производот

IDEAL 4606-3

Се вклопува во најмалиот простор

Со бункер за хранење за стуткана хартија

Сечење веќе „скршени“ хартии земени од ѓубрето

Лесна обработка на производи од меки метали

Целосна автоматизација на процесот на уништување

Двојна автоматска заштита од прегревање

Ниво на тајност P - 3

Види го производот