6 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Машина за штанцање Cyklos C-PRESS 440

Лесноза користење

Работна висина до 72 мм

Операција со педалата за ослободување на вашите раце

Само 1 удар - нема проблем!

Флексибилно решение за нестандардни нарачки и задачи

Силна и цврста конструкција

Kонтрола преку рака и нога

Можност за удирање ситни пакувани предмети
во пластична фолија (играчки, батерии, итн.)

По избор матрици за рязане

Види го производот

Uchida AeroDieCut

Автоматска машина за штанцање

Брзина до 1000 листови/час

Работи со „стандардни“ матрици

Лесно одржување и управување

Непосредна промена на задачата

Работи со 365 x 515 mm медиуми

Интуитивна контрола

Удри во 2 различни начини на ист лист

Можно е автоматско сортирање

Можно е автоматско раздвојување на отпадот

Види го производот

CYKLOS GPM 450 SPEED

Автоматска машина за биговање, дупчење и удирање

Поднесување на нов медиум со триење

Брзина 2500 листови/час

9 програми за управување

Голем избор на опции за дупчење / спирали

Удобна метална маса на тркала

Телескопски сад за хранење

Види го производот

Машина за ротационно штанцање RDC 3852

Машина за удирање с тапан

Брзо сечење на производите со нестандардна форма

Лесно се менуваат матриците

Интуитивен кориснички интерфејс

За сечење / развлекување, биговане, перфорација

Целосна дигитална контрола

Забрзува до 4.000 листови / час

Макс. големина 368 x 508 милиметри

Види го производот