Morgana во Бугарија


Од почетокот на 2023 година, Лангри ја презема дистрибуцијата и услугата (гаранција / после гаранция) на британската компанија Моргана Системс. Можете да контактирате со какви било прашања - без разлика дали е за нови или делови за користени машини.

Повеќе новини