DRUPA 2024

Датум на одржување:


DRUPA се приближува по пауза од 8 години. Лангри ќе обезбеди присуство на неколку штандови на партнери од 2 јуни до 7 јуни. Од прелиминарните разговори со нашите парчиња - можеме да ветиме примамливи понуди за инвестирање во нова опрема. Ако планирате, ве молиме јавете се да ја подготвите почвата за изложбата.

Повеќе новини