Нашиот швајцарски партнер Multigraf има 40 години!


Им честитаме на нашите колеги за годишнината! „Прифаќање на предизвикот“ -ова отсекогаш било мотото на Multigraf AG. Пред 40 години, тие го донесоа своето име со иновативни одлуки за завршување на печатењето. Флексибилните решенија кои работат ефикасно и ефикасно секогаш биле во фокусот на колегите перфекционисти. Продолжете да работите напорно за да ги подобрите вашите производи и решенија за да го олесните животот на која било работа во областа на процесите на завршна обработка во печатењето.

Повеќе новини