11 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Onglematic 3

Да би 12 индекса. Мануелна за формата А4. Компактан дие-гиљотина са флексибилним опцијама. 5 типова профила за сечење.

Види го производот

IDEAL 1038

58 см ширина на сечење Калибрирана предна карпа Капацитет на сечење до 50 листови Презаточваем секач "Солинген" Автоматски сигурносен штит до 5 години гаранција *

Види го производот

IDEAL 1080

Од А3+ формата 80 см ширина на сечење Стискање со педалата Висок капацитет на сечење - 20 листови Дополнителна експанзија површина Автоматски сигурносен штит До 5 години гаранција *

Види го производот

IDEAL 1058

58 см ширина на сечење Калибрирана предна карпа Капацитет на сечење до 40 листови Презаточваем "Солинген" секачи Автоматски сигурносен штит до 5 години гаранција *

Види го производот

IDEAL 1110

Од А2 формата 110 см ширина на сечење Стискање со педалата Висок капацитет на сечење - 20 листови Дополнителна експанзија површина Автоматски сигурносен штит До 5 години гаранција *

Види го производот