19 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

IDEAL 2465-2

Ниво на тајност P - 2

Доживотна гаранција

За канцеларии, мали организации

Прифаќа хартија, кредитни картички, штипки, дискови

100% направено во Германија!

Паметно управување

Тело направено од дрво на тркала

Види го производот

IDEAL 2465-4

Ниво на тајност P - 4

Доживотна гаранција

За канцеларии, мали организации

Прифаќа хартија, кредитни картички, штипки, дискови

100% направено во Германија!

Паметно управување

Тело направено од дрво на тркала

Види го производот

IDEAL 2465-5

Ниво на тајност P - 5

Доживотна гаранција

За канцеларии, мали организации

Прифаќа хартија, кредитни картички, штипки, дискови

100% направено во Германија!

Паметно управување

Тело направено од дрво на тркала

Види го производот

EBA 1324-2

Доживотна гаранција.

За мали групи.

Прифаќа хартија, кредитни картички, штипки, спојувач.

100% направено во Германија!

Паметно управување.

Тело направено од дрво.

Ниво на тајност P -2.

Види го производот

IDEAL 2220-2

Доживотна гаранција Прифаќа хартија, кредитни картички, клипови за хартија, спојници Произведени 100% во Германија! Ниво на тајност P - 2 Добра буџетска одлука

Види го производот

EBA 1121 гь

ДОЖИВОТНА гаранция.

Приема хартия, кредитни карти, кламери, телбод.

Произведен на 100% в Германия!

Интелигентно управление.

Изгодна погьупка.

Ниво на секретност - 2, 4 и 5

Види го производот