За бизнис картички

Zip 21A

Испратете барање

Регистрирање на брендот за сечење

Целосна флексибилност со димензии на сечење

Работи со листови SRA3

Сече хартија до 350 g/m2

Складира до 999 програми

Сечење на сите 4 страни

308 визит-картички во минута

Корисно

Избор на гилотина, совети

На што да се обрне внимание при изборот на гилотина?? Која гилотина е подобра? Со ролери, саблен или прав инцизив? Мн ...

До статијата

Опис
Zip-21А, е универзална машина за сечење на визит карти, која покажува одлична брзина на обработка и точност во споредба со други дигитални машини за завршни операции со слични карактеристики. Zip-21А изненадува спрема другите машини за сечење со големината на складирање и со своите 999 програми, што е од корист за корисниците, за да можат да бидат максимално ефикасни. Има вградена стабилен систем за поднесување на воздухот и детектор за двојно стегање на листови, на тој начин се намалуваат проблемите кои можат да произлезат со дигиталните отпечатоци.
За точно согласност се користат како маркери, така и регистрацијата на крајот на листот. Zip-21A сече попречно лист со гилотина, а потоа користи касетата со подвижните ножеви за прорязване и / или биговане на листови директно. Оваа комбинација на две сечење системи може точно да се справи со општите дигитални производи за печатење (на пример, 21 или 24 бизнис картички) со едно поминување.
Сите информации може лесно да биде воведена на екранот на допир, кој ви овозможува да се прилагоди прорязването или големината на каналот помеѓу картички, ако е потребно. Фиксна ширина од 6 мм на надолжните сечење ролни може лесно да се отстранува преку вадењето на едната ролна. Ширината на бизнис картичката брзо и лесно да се регулира преку механички поместување на сечилата тркала или со купување на дополнителни касети различните за конвенционални задачи.
За време на работа, броење на тиражот е корисна функција. Екранот на допир овозможува, меѓу можноста за промена на брзината на моторот за различни типови медиуми или комплексност. Пристапот е можен во истиот екран чувствителен на допир, на кој им копче «детектор за двојно преземање» и / или «единечен лист» кој е непроценлива во одредувањето на параметрите на налозите.
Со додадена ефикасност на целосно програмабилни сечење кертриџи (рачно регулирана) и програмабилни должина за сечење (електронски приспособена), Zip 10M нуди голем спектар на готови производи само со притискање на едно копче. Машината има 8 фиксни програми и 2 операторски прилагодливи програми кои даваат во максимален износ леснотија и флексибилност за секој корисник. Исто така, достапни се касети за бодување и перфорирање, давајќи Zip10M максимална флексибилност и производствени можности!

Технически параметри
 • Типе Самостално тело
 • Брзина сечења 308 комата/мин
 • Подешавање аутоматско
 • Макс. величина листова (Ш к Д) 330 х 470 мм
 • Мин. величина листова (Ш к Д) 145 x 145 мм
 • Макс. тежина до 350 гр/м2
 • Минимална. тежина 150 гр/м2
 • Макс. учитавање касета 150 мм
 • Пре новонастале програма 999 вида
 • Крст перфорација додатна касета
 • Мин. корак за крст сечење 25 мм
 • Тачност крста сечења 0,1 мм
 • Снага 240 / 50-60 Hz
 • Димензије (Ш к Д к В) каросерије: Тяло : 103 x 51 x 127 см
 • Нето тежина 95 кг.

¹ Техничките податоци се приближни. Можни промени на цените без најава.

ПС. Ние се стремиме да обезбедиме описите, сликите и спецификациите на производите да бидат целосно точни. За жал, поради големиот број на понудени артикли, неизбежно е понекогаш грешките да ни се прикрадат. Ве молиме контактирајте со нас ако забележите грешка. Ви благодарам.

Видео
 
ZIP-21A
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Избор на гилотина, совети

На што да се обрне внимание при изборот на гилотина?? Која гилотина е подобра? Со ролери, саблен или прав инцизив? Мн ...

До статијата