7 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

CYKLOS GPM 450 verSA

Автоматска машина за биговање, дупчење и спирала

Голема работна маса за формат SRA3 во двете насоки

Екран чувствителен на допир за лесно прилагодување на растојанието и бројот на биговете

15 програми за зачувување и вчитување

Две ширини на биговашите канали(1,0 и 1,9 мм)

Висококвалитетна перфорација

Брза промена на алатката

Дополнителна алатка за пирсинг на спирала

Дополнителна алатка за пробивање на календарот

Види го производот

CYKLOS GPM 450 SPEED

Автоматска машина за биговање, дупчење и удирање

Поднесување на нов медиум со триење

Брзина 2500 листови/час

9 програми за управување

Голем избор на опции за дупчење / спирали

Удобна метална маса на тркала

Телескопски сад за хранење

Види го производот

CYKLOS GPM 450 SA

Полуавтоматска машина за сбиговање и перфорирање

Цврста метална конструкција

6 готови шаблони за биговање/виткање

Погодна и за биговање на ламинирани медиуми

Постојат до 5 индивидуални програми за работа

Висококвалитетна перфорација тип "наковална"

Автоматско пребарување за предефинирани шаблони за биговање

Екран на допир

Три отделни ширини на бига за работа

Голема работна површина (до А2 формат)

Види го производот

Touchline CP375 MONO

Перфорирана хартија до 300 гр./м2

Збира медиуми до 400 гр./м2

Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час

Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм

Комплетен автомат

Види го производот

Paperfox R-760

Перфорирање, туткање, преклопување и сечење

6 ножеви за сечење и еден за виткање и перфорации

Прашање за лесно поставување

Можат да работат до 5000 листови/час.

Види го производот

Paperfox R-761

Перфорација, тепање, преклопување и сечење

6 нож за сечење и 1 за тепање и перфорација

Леснотија

Сензор

До 5000 листови /час

Види го производот

CreaseStream Quick-feed

До 3000 листови на час

Единствен лим сепаратор за постојано поднесување

Нема вакуум пумпа и нема бучава

Обична вртливата рачка

Нема потреба од електрична енергија

Види го производот