5 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Cyklos KSL 320

Достапна цена

Метална конструкција

Странични тркала за прилагодување за брзо менување на положбата на хартијата

Голема работна површина за формати до SRA 3

Брза промена на алатката за биговање

Лесно прилагодување на тркалата за прилагодување на ограничувачот

Лесно стегање со минимална потрошувачка на енергија

Ергономска лента

Лесно за користење

Види го производот

Cyklos KSL 435

Можност за биговање под агол од 45°

Четири големини на алатки за биговање

Голема работна површина за формати со работна ширина 435 мм

Две завртки за прилагодување за апсолутна прецизност

Корисно е и за биговање на ламинирани документи

Брза размена на алатката за биговање

Метална конструкција

Види го производот

CreaseStream Mini

Со можност за перфорација и сечење

100% гаранција за ефикасност

Лесно поставување и брзо работење

Компактна и продуктивна

Исто така погоден за ламинирани медиуми

Повеќе од 1.000 бига за час

Види го производот

CYKLOS GPM 450 SA

Полуавтоматска машина за сбиговање и перфорирање

Цврста метална конструкција

6 готови шаблони за биговање/виткање

Погодна и за биговање на ламинирани медиуми

Постојат до 5 индивидуални програми за работа

Висококвалитетна перфорација тип "наковална"

Автоматско пребарување за предефинирани шаблони за биговање

Екран на допир

Три отделни ширини на бига за работа

Голема работна површина (до А2 формат)

Види го производот

Paperfox KB-32

Супер-здрава и едноставна конструкција

Овозможува виткање на чувствителни медиуми

Перфорација (опција)

Дупчење со приспособени инструменти

Буџетска одлука

Купување на зделка

Види го производот