Разно

Дупчалки / замбија за хартија

Испратете барање

Замбијата е изработена од специјален челик. Внатре е шуплива, за да минуваат исечоци. Наменет за дупчење во хартија и картон. Димензии од 2 до 13 мм на отворот

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата

Опис
Ние исто така можеме да ги понудиме следниве специјални услуги: - полирање на внатрешниот дијаметар - Заштита на сечива - Верзија за текстил (надворешен рез) - Прстен за означување на бојата Покрај стандардната конструкција на челик, ние нудиме и специјални решенија со слој на: - Тефлон - Карбид од волфрам - Титан - Тежок хром Ги заоструваме наново користените бургии!
Предупредување! Цените на вежбата не се актуални! Ве молиме, имајте на ум пред да побарате барање. Се извинуваме за непријатностите, но ова е диктирано од објективни причини. Нудиме различни дупчалки и замбија за правење отвори. Тие се погодни за голем број на уреди на: Uchida, Nagel, Citoborma, Ledah, Durselen, Stago, Ozfold, Hang, Corta и LMМ. Некои од овие стануваат дури и за уреди произведени од безимени или непознати кинески фирми.
Овој производ бројГолемина на отворотКапацитет на дупчењеСеопфатна должинаЦена
UBST020225 мм60 мм59,77 евро
UBST0252,525 мм60 мм63,65 евро
UBST030332 мм67 мм17,60 евро
UBST0353,532 мм67 мм17,60 евро
UBST040440 мм76 мм17,03 евро
UBST0454,540 мм76 мм18,25 евро
UBST050550 мм86 мм17,60 евро
UBST0555.550 мм86 мм17,60 евро
UBST060650 мм86 мм14,60 евро
UBST0656.550 мм86 мм14,87 евро
UBST070750 мм86 мм14,87 евро
UBST080850 мм86 мм15,21 евро
UBST0901950 мм86 мм22,86 евро
UBST01001050 мм86 мм23,97 евро
Можно е и технолошки е нормално, според производителот, да има благи отстапувања во наведените параметри.
Можни се промени во цената без намерно најава.

Технически параметри

Нудиме различни видови дупчалки / бургии со ф од 2 до 13 мм и со капацитет на дупчење од 30 до 50 мм. Погоден за употреба на рачни, полуавтоматски и автоматски машини. Стандардни HSS челик за хартија, картон или ламинат апликации. Ако барате различно од предложените подолу модификации, ве молиме да ни пишете за да ви испратиме повеќе информации и цена. Тука сме покажале најчесто барани модели!

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата