Повторно ДРУПА


Лангри поканува сите заинтересирани да ги посетат штандовите на нашите партнери Fastbind, EBA, Uchida и Onglematic каде нашиот тим лично ќе може да ве претстави најновите уреди во областа на завршувањето процеси, како и да ви понуди исклучителни попусти. Саемот се одржува еднаш на 4 години, затоа не одложувајте до последен момент можноста да бидете таму.

Повеќе новини