Оказион

Paperfox Н-500А

Испратете барање

ПРОДАДЕНА!

Мобилна штанца за режење на формати до 40х65 см

Мала и повеќенаменски

Може да прорязва до 5 мм дебелина!

Буџетско решение

За бизнис картички, загатки, кутии и мн. и тн.

Рачно регулирање и погон.

За поединечни примероци или неголеми тиражи

Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата

Опис
Практично без брак! Удирање без подготовка! Мала, компактна и мобилна машина за штанцање и за изразување на различни нешта. Идеална за фотоателиета, промотивни студиа, печатници, итн Оригинално мини уред овозможува да штанцање различни производи. Многу лесна и брза промена на матрици за режење.
ПРОРЯЗВА МАТЕРИЈАЛИ ДО 3 мм дебелина Регулирањето на притисокот и самото сечење стануваат со помош на страничната чудак. За мал тираж - дури и поединечни примероци! Може да се користи насекаде: печатници, принт-центри, рекламните агенции ... Зошто да треба да зависите од друг, како можете лесно и брзо сами да си го направите? Нема потреба од посебна обука или претходно искуство, за да работат со неа. Зазема многу малку работна површина и истовремено врши многу работа. Произведена во Унгарија.

Технически параметри

[:en]

 • Maximum working width 40 cm
 • Maximum working length 70 cm
 • The distance between the cylinders (Preset) 40-90 mm
 • The distance between cylinderс (Preset) 20-70 mm
 • Method of punching manually
 • Types of die cut forms any
 • Max.1 cutting thickness up to 4-5 mm
 • Dimensions of the machine 70 x 70 x 28 cm
 • Box dimensions 75 x 49 x 37 cm
 • Net weight 40 kg.

1 Depends of materials parameters. Design, price and specifications are subject to change without prior notice. The technical data is approximate. Possible changes in price without a notice. PS. We strive description, photos and specifications to be completely authentic. Unfortunately, due to the large number of items that are available, it is inevitable that sometimes errors appear. Please let us know if you notice a mistake. Thank you in advance .[:bg]

 • Максимална работна широчина  40 см.
 • Максимална работна дължина 70 см.
 • Разстояние между цилиндрите (настройвано) 40-90 мм
 • Разстояние между плота и горния цилиндър (настройвано) 20-70 мм
 • Начин на щанцоване  ръчно
 • Щанц форми за изрязване всякакви
 • Макс. дебелина за прорязване* до 4-5 мм
 • Габарити на машината 70 х 70 х 28 см
 • Габарити на кашона 75 x 49 x 37 см
 • Тегло 40 кг.

* В зависимост от спецификацията на материала може и по-дебели медии. Възможни са промени в конструкцията и ценaтa без предизвестие. PS. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежнo и понякога се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим. [:rs]

 • Максимална радна ширина 40 цм
 • Максимална радна дужина 70 цм
 • Удаљеност између цилиндара 40-90 мм (Прилагодљива)
 • Удаљеност између стола и горњег цилиндра 20-70 мм (Прилагодљива)
 • Метод за пробијање ручно
 • Обрасци за изрезивање сваки
 • Макс.* дебљина резања до 4-5 мм
 • Димензије машине 70 х 70 х 28 цм
 • Димензије кућишта 75 х 49 х 37 цм
 • Нето тежина 40 кг.

Технички подаци су приближне. Евентуалне промене у цени без најаве. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала. [:]

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата