Тврд повез

Готови меки корици - Менаџер

73 83Евро

Испратете барање

Високо квалитетен производ од Финска

За дебелина до 40 мм

За формати од А4 до А5

Релјефен картон

Дијамант ПВЦ предна страна

Светли и пријатни бои

Во кутија од 100 парчиња внатре

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Луксузните меки корици Fastbind Manager се направени од стилски и издржлив материјал. Истата големина на моделот со мека корица што го нудиме е погодна за топлинско лепење на разни тела на книги со дебелина до 40 mm. Достапни се неколку видови меки корици Fastbind Manager со проѕирно ПВЦ лице. Тежината на картонот е 350 - 380 гр./м². Дебелината на проѕирното ПВЦ лице е околу 200 микрони. Опсегот на бои се состои од: црна, темно сина, бургундска, тревна зелена и бела. Fastbind Manager се достапни во картонска кутија која содржи 100 парчиња. корици. Цената е за кутија од 100 парчиња. корици.
Картонот вграден во изработката на меката корица има видим релјеф и на базата на памук. Најчесто овие се од картон од брендот Fedrigoni (Италија). Густината од 350 - 380 гр/м² е доволна за да му даде стабилност и издржливост на телото на книгата при активна употреба. Сите понудени бои се пригушени и светли. По желба нудиме и сито печатење на предната страна на корицата (само за нарачки над 100 парчиња, се плаќа посебно). Сите страни на корицата се биговани со два бига: едното биговање за да се отвори врзаниот преден капак и другиот за работ на телото да биде правилно поставен во бидерот Fastbind.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата