Тврд повез

Магнети

Испратете барање

Нудиме магнети со различни дебелини и дијаметар

Различни форми (круг, коцка, цилиндар и сл)

За вградување во кутии, папки, менија и други

Сите се со највисока преостаната намагнитеност

Корисно

Магнетизмот и видовите магнети

Магнетно поле Механичко поле, кое се создава од честички со ненулев магнетен момент (на пример од магнетни момент на елект ...

До статијата

Опис
Нудиме магнети со различни дебелини и дијаметар. Ако барате различно од предложените подолу модификации, да ни пишете за да ви испратиме повеќе информации и цени. Тука сме посочиле најбараните видови.
Ние нудиме неодимиумски магнети со различни дебелини и дијаметар. Различни форми (круг, коцка, цилиндар, итн.) Се погодни за вградување во кутии, папки, менија и сите други материјали во рекламната индустрија. Сите тие имаат најголем пад на преостаната. Повеќето од нив се толку пополнети „неодимиумски магнети“, со името на овие магнети кои доаѓаат од присуството во легурата на редакцијата Неодем (Nd). Од сите познати феромагнетски легури, ова има највисоко преостаната намалена Br, ко-лекување на моќност HC и максимална магнетна енергија (BH)max. Благодарение на екстремно високите магнетни карактеристики и релативно ниската цена, овие магнети се користат во разни производи во индустријата за печатење и рекламирање.
Надворешен дијаметарДебелинаВнатрешен дијаметарБојаФормапакувањеЦена
5 mm2 mm-никелкруг110 парчиња20,15 евра
8 mm1 mm-никелкруг110 парчиња22,96 евра
10 mm2 mm-никелкруг110 парчиња37,03 евра
25 mm2.5 mm-никелкруг55 парчиња78,74 еврото
10 mm3 mm7 mmникелкруг110 парчиња42,18 евра
ШиринаДебелинаВисинаБојаФормаПакувањеЦена
5 mm1mm5 mmникелквадрат110 парчиња16,40 евра
5 mm5 mm5 mmникелкуб110 парчиња39,84 еврото
10 mm2 mm3 mmникелквадрат110 парчиња36,56 еврото
10 mm10 mm10 mmникелкуб40 парчиња60,50 евра
20 mm2 mm10 mmникелправоаголник40 парчиња82,24 еврото
Цените се изразени во евра без ДДВ. За нарачки за помалку од 90 € да се плати 6 евра дополнителни административни трошоци броење, пакување и организирање на испорака на
Имајте во предвид при пресметката на дополнителниот износ во обликувањето на апликација! Тоа не е можно да ги исполнуваат наредби за помалку од минимумот наведен во количини на табелата. Ве молиме за разбирање.
Можните промени во дизајнот и цените без претходна најава.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Магнетизмот и видовите магнети

Магнетно поле Механичко поле, кое се создава од честички со ненулев магнетен момент (на пример од магнетни момент на елект ...

До статијата